Forræder, taberluder, hundetyv

Charlie Sheen går amok på twitter med skældsord mod sin ekskone Denise Richards, fordi hun har hentet to hunde i Charlie Sheens hjem, som de var fælles om under ægteskabet

Nu rabler det altså helt for Charlie Sheen. Han går fuldstændigt bananas på sin twitter med modbydelige skældsord mod sin eks-kone Denise Richards.(Foto: All Over Press)
Nu rabler det altså helt for Charlie Sheen. Han går fuldstændigt bananas på sin twitter med modbydelige skældsord mod sin eks-kone Denise Richards.(Foto: All Over Press)

Charlie Sheen går fuldstændigt bananas på sin twitter med de mest forfærdelige skældsord med sin eks-kone Denise Richards, som han bombarderer med de mest utrolige gloser. Vredesudbruddet fra Sheen skyldes angiveligt, at Denise Richards har hentet to hunde i Charlie Sheens hjem, som de havde fælles, mens de var sammen fra 2002 til 2006.

Således skriver Charlie Sheen på sin twitter om eks-konen:

- Vi må og skal bombardere forræderen og taberluderen med Warlock Napalm. Hun er en modbydelig kidnapper og hundetyv. Had'.

3,3 millioner følger Sheen på twitter
Charlie Sheen er på kort tid blevet en enorm twitter-succes, og han har netop nu 3,3 millioner læsere. En af grundene til hans popularitet på twitter er selvfølgelig hans evne til at gå amok uden filter. Sheen er kendt for at snakke direkte fra leveren.

I de amerikanske medier spekuleres der i, om Denis Richards hentede hundene, fordi de var i en meget dårlig forfatning. En af hundene døde kort efter, at Denise Richards havde hentet den ud af Charlie Sheens hus.

Under seperationen med Charlie Sheen lod Denise Richards hundene blive hos Sheen, fordi parrets to døtre så havde dem at beskæftige sig med, når de besøgte Sheen på diverse weekend-ophold.

Denise Richards svarede kort efter Sheens voldsomme udfald igen på twitter. På et spørgsmål fra en fan, om hun virkelig havde stjålet hundene, svarede hun kort og godt: Nej.