Adam Sandler løjet død

Både Adam Sandler, Eddie Murphy og Aretha Franklin har været udsat for rygter på nettet om, at de skulle være døde

En ny dille af sladder, hvor kendte stjerner rygtes døde på internettet er blevet meget udbredt, og denne gang er det gået ud over komikeren Adam Sandler. (Foto: AP)
En ny dille af sladder, hvor kendte stjerner rygtes døde på internettet er blevet meget udbredt, og denne gang er det gået ud over komikeren Adam Sandler. (Foto: AP)

En ny dille af sladder, hvor kendte stjerner rygtes døde på internettet, er blevet meget udbredt, og denne gang er det gået ud over komikeren Adam Sandler.

I følge rygtet skulle den 44-årige Adam Sandler være omkommet i en snowboard-ulykke under en tur til Schweiz i tirsdags, skriver The American Press.net

Totalt usandt
Komikerens repræsentant benægter dog det bizarre rygte og forsikrer om, at Sandler har det godt.

- Det er totalt usandt og uansvarlig journalistik, siger repræsentanten.

Skuespilleren arbejder i øjeblikket på sin nye film 'Jack og Jill.' Og de falske rygter er en ny måde at skabe drama på.

LÆS OGSÅ: Brystbomben og drengerøvene

Vil lukke hjemmeside
Den falske nyhed blev bekræftet af internetsiden Associated Global News. Men en repræsentant for Adam Sandler er nu gået ind i kampen om at få stoppet siden.

- Vi er allerede i gang med appellere til myndighederne om, at hjælpe os med at få lukket webstedet Associated Global News med det formål, at ingen stjerner yderligere skal blive erklæret døde, siger han.

Ikke den eneste
Men Sandler er ikke den første, der har været offer for de falske dødsrygter. Tidligere har nyheden om Charlie Sheens død floreret på internettet som en steppebrand.

Også den legendariske 'Queen of Soul', Aretha Franklin skulle have være afgået ved døden. Sangerinden lider af kræft i bugspytkirtlen, men hun er ikke død.

Et rygte der kan være opstået på grund af en forveksling mellem hende og den netop afdøde Teena Marie, der også er en legendarisk soulsanger, der gik under navnet 'Ivory Queen of Soul'.

Men rygtet om Aretha Franklin's død blev hurtigt afvist.

Rygter om skuespilleren Eddie Murphys død begyndte at cirkulere onsdag, hvor han angiveligt skulle have været ude for en tragisk skiulykke. Men også det rygte er det pure opspind.