Ashton Kutcher gør sig klar til dommedag

Skuespilleren Ashton Kutcher er gået i skarp træning for at kunne beskytte sin familie, når dommedag kommer

Ashton Kutcher vil passe på blandt andre sin kone, Demi Moore, når dommedag indtræffer. (Foto: AP)
Ashton Kutcher vil passe på blandt andre sin kone, Demi Moore, når dommedag indtræffer. (Foto: AP)

Der bliver trænet både kampsport, yoga og thaiboksning, når skuespilleren Ashton Kutcher går i fitnesscenteret. Men det er ikke kun for at holde sin form ved lige, at han går meget op i træningen. Det er også for at kunne beskytte sin familie.

Ashton Kutcher frygter nemlig, at Jorden kan være på vej mod dommedagsagtige tilstande, og når det sker, vil han kunne sørge for, at han og resten af familien, der også tæller hans kone, Demi Moore, kan klare sig.

Strømsvigt gjorde udslaget
Det var efter et 14 timer langt strømsvigt, som familien oplevede sidste jul, at han begyndte at frygte det kaos, der ville udbryde, hvis et strømsvigt pludselig ramte hele verden.

- Jeg måtte tage mine våben frem. Vi lavede et bål. Jeg gik op til supermarkedet, og folk var strømmede ind og ud, de ryddede hylderne fuldstændigt, og jeg havde det som om, det var et billede af, hvordan tingene ville se ud, fortæller Ashton Kutcher til Mens Fitness Magazine.

Vil redde dem han elsker
For hvis strømmen bliver taget fra menneskeheden, er han sikker på, at det er så godt som ude med os.

- Det vil ikke tage folk lang tid at gå i panik. Folk er så afhængige af elektricitet. Alarmsystemerne vil ikke længere virke, og det vil vores varme heller ikke, vores affaldskværne vil være ude af drift, og nogle vil ikke kunne få varmt vand, siger han.

- Hvad vil der ske, når alle vores moderne faciliteter bliver taget fra os? Jeg vil i hvert fald være klar til at tage min familie til et sikkert sted, hvor de ikke skal bekymre sig. Det er derfor, jeg træner så hårdt, så jeg kan redde dem, jeg elsker, fortæller han