Seinfeld tjener 8,7 mill. på en aften

Den amerikanske komiker Jerry Seinfeld tager sig godt betalt, når han fyrer vittigheder af - han får ca. 1700 kroner i sekundet

Den amerikanske komiker kan grine hele vejen til banken. Han får 8,7 millioner kroner for et show på 90 minutter.(Foto: AP)
Den amerikanske komiker kan grine hele vejen til banken. Han får 8,7 millioner kroner for et show på 90 minutter.(Foto: AP)

Det er meget få mennesker, der kan tjene 8,7 millioner kroner på en aftens arbejde - eller mere præcist for et show på 90 minutter. Men det kan den verdensberømte amerikanske komiker Jerry Seinfeld, der i det nye år begiver sig ud på en større turné i Europa.

Når Seinfeld den 3. juni i år optræder på 02 Arena i London får han 1 million engelske pund for sin optræden, der varer i 90 minutter. Og det svarer altså til 8,7 millioner kroner eller ca. 1700 kroner i sekundet.

Der er solgt 20.000 billetter til showet, og de dyreste pladser koster omkring 1000 kroner.

Den 56-årige komiker, der er kendt for lave en karrikatur af sig selv i den amerikanske tv-serie 'Seinfeld', svarer med vanlig humor på gigantiske indtjening:

- Er det virkelig sandt. Er jeg så meget værd. Jeg kan jo kun håbe på, at jeg har et publikum i England, siger Seinfeld og tilføjer:

-Det bliver aldrig umoderne at grine. Det er som magi, og et godt grin kan føre til hvad som helst. Til penge, kvinder, hus og bil. Hvad som helst, forklarer stjernen om sin store popularitet.1 af 2 Jerry Seinfeld ses her med sin smukke kone Jessica Seinfeld under Tribeca Film Festival i New York tidligere på året.(Foto: AP)
2 af 2 Den amerikanske komiker kan grine hele vejen til banken. Han får 8,7 millioner kroner for et show på 90 minutter.(Foto: AP)