Kæresten har været på knæ for Lily

Lily Allen fik en ekstra julegave, da hendes livs kærlighed faldt på knæ for hende på en strand juledag

Lily Allen har grund til at have det helt store smil på, efter manden, som hun tidligere har kaldt 'sit livs kærlighed', har friet til hende. (Foto: AP)
Lily Allen har grund til at have det helt store smil på, efter manden, som hun tidligere har kaldt 'sit livs kærlighed', har friet til hende. (Foto: AP)

Bryllupsklokkerne har ringet i det fjerne i et stykke tid for Lily Allen og hendes kæreste Sam Cooper. Men nu er der blevet skruet op for lydstyrken.

Parret er nemlig blevet forlovet her i julen, da kæresten faldt på knæ for Lily Allen på en strand i østen. Det skriver The Sun.

Med forlovelsen slutter 2010 alligevel lykkeligt for den 25-årige sangerinde, der i november måned mistede endnu et ufødt barn, da hun aborterede, mens hun var seks måneder henne.

LÆS OGSÅ: Lily Allen prøver at blive gravid igen

Lykkelig og følelsesladet
Det er det andet ufødte barn, som sangerinden mister inden for tre år. Første gang det skete, var i januar 2008, hvor hun ventede sig med sin daværende kæreste Ed Simons.

- Lily er lykkelig og meget følelsesladet på samme tid. Hun havde ingen anelse om, at Sam ville fri og sagde straks 'Ja', siger en kilde til den engelske avis.

- Han har været hendes støtte, siden de mistede deres baby, og hun kan ikke vente med at være sammen med ham resten af sit liv, uddyber kilden.

Det kommende ægtepar har været sammen siden juli 2009, men de har kendt hinanden igennem flere år.