Katy Perry er afhængig af Ole Henriksen

Sangerinden Katy Perry indrømmer, at hun er fuldstændig afhængig af Ole Henriksens spa i Hollywood.

Creme-kongen Ole Henriksen har grund til at smile. Det er guld værd for ham, at Katy Perry anbefaler hans spa i Hollywood.(Foto: Tycho Gregers)
Creme-kongen Ole Henriksen har grund til at smile. Det er guld værd for ham, at Katy Perry anbefaler hans spa i Hollywood.(Foto: Tycho Gregers)

Katy Perry har ikke bare glød i kinderne, fordi hun er nygift. Sangerinden gør nemlig rigtig meget for sin hud. Og det, hun allerhelst gør, involverer den danske hudspecialist Ole Henriksen, der har stor succes med sine skønhedsprodukter verden over.

Den 26-årige popdiva, der for nylig giftede sig med skuespilleren Russell Brand, er kendt for at have en flot hud, og nu afslører hun overfor Belfast Telegraph, at hendes hemmelighed er, at hun ofte besøger Ole Henriksens Spa på Sunset Boulevard i Hollywood.

- Jeg får ofte ansigtsbehandlinger. Jeg er fuldstændig afhængig af Ole Henriksens spa, siger hun.

Jeg spiser sundt og dyrker sport
Ud over sin smukke hud er Katy Perry også velsignet med en krop, de fleste kan være misundelige på. Men den smukke figur kommer ikke af sig selv, afslører hun. Hun gør nemlig som Ole Henriksen foreskriver - hun spiser sundt og dyrker den form for sport, der gør hende glad.

- Jeg kan godt lide at sjippe, og så spiser jeg så sundt, som jeg kan. Jeg kan godt lide grøntsager og prøver at undgå fastfood, fortæller stjernen.

1 af 3 Den verdensberømte sangerinde Katy Perry afslører nu, at hun flere gange om ugen besøger den danske hudspecialist Ole Henriksen i hans spa i Hollywood.(Foto: AP)
2 af 3 Katy Perry er kendt for at have en usædvanlig dejlig hud og en meget smuk krop. Hun følger alle Ole Henriksens gode råd. Spiser sundt og dyrker sport.(Foto: AP)
3 af 3 Creme-kongen Ole Henriksen har grund til at smile. Det er guld værd for ham, at Katy Perry anbefaler hans spa i Hollywood.(Foto: Tycho Gregers)