Ozzy Osbourne stolt af datter

Sangeren er stolt af den måde Kelly Osbourne har ændret sit liv på efter at have overvundet misbrugsproblemer og smidt de overflødige kilo

Sangeren er stolt af den måde Kelly Osbourne har ændret sit liv på efter at have overvundet misbrugsproblemer og smidt de overflødige kilo. (Foto: AP)
Sangeren er stolt af den måde Kelly Osbourne har ændret sit liv på efter at have overvundet misbrugsproblemer og smidt de overflødige kilo. (Foto: AP)

Ozzy Osbourne roser den 26-årige stjerne, sangerens anden datter med kone Sharon, for at have kæmpet sig tilbage fra afhængighed og samtidig have tabt sig meget, skriver FemaleFirst.

- Kelly har det så godt. Den pige arbejder så hårdt, hun er virkelig en hårdtarbejdende pige, siger Ozzy Osbourne.

- Både hende og hendes bror Jack er nogle dejlige mennesker. Ingen af os havde forventet, at det skulle ende sådan. De vidste ikke, hvordan man håndterer det, så de endte på alkohol og narkotika, men de er begge rene nu, siger sangeren.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt: Mød Ozzy Osbourne

Arbejder på film
- Jeg er stolt af min datter. Og jeg elsker hende tyk eller ej. Jeg er så glad på hendes vegne, og alle komplimenterer, hvor vidunderlig hun ser ud. Hun arbejder i øjeblikket er på en film i New Orleans, men jeg ved ikke, hvilken rolle det er, eller noget andet om det, siger han.

Kelly gik fra sin forlovede Luke Worrall tidligere på året, og der gik rygter om, at han havde været hende utro, men Ozzy fastholder, at han ikke vil rådgive hende om, hvem hun skal date næste gang.

- Jeg involverer mig ikke i hendes forhold. Så længe han ikke er en dårlig fyr og slår hende, har han tidligere sagt til UsMagazine.com