Paltrows hemmelige karriere afsløret

Gwyneth Paltrow har forsøgt at holde sin karriere som skuespillerinde hemmelig for sine to børn.

Gwyneth Paltrows børn kendte i lang tid ikke sandheden om deres mor. (Foto: AP)
Gwyneth Paltrows børn kendte i lang tid ikke sandheden om deres mor. (Foto: AP)

Hun har netop modtaget en stjerne på Hollywoods Walk of Fame og er et kendt ansigt verden over.

Alligevel har skuespillerinden Gwyneth Paltrow formået at holde sin karriere som Hollywoodstjerne hemmelig for sine to børn, seksårige Apple og Moses på fire. I hvert fald lige indtil datteren Apple startede i skole.

- Mine børn har aldrig set mig i noget. De ved ikke, hvad jeg laver. Eller jo, nu gør Apple, fordi folk i hendes klasse ved det og fortæller, at de har set mig i et magasin, siger Gwyneth Paltrow til britiske The Sun.

Paltrow, der er gift med Coldplay-stjernen Chris Martin, hvis profession også er hemmeligholdt indtil videre, har ud over skuespillet kastet sig over en karriere som countrysanger i forbindelse med sin seneste film Country Strong, der har premiere i januar.

Tror at mor er sanger
Og den side af deres amerikanske Hollywood-mor kender børnene godt.

- De ved, jeg arbejder, men de tror, jeg synger, hvilket er hylende morsomt. De har set mig øve mig på guitaren i et år og tror, det er mit fuldtidsjob, siger Gwyneth Paltrow og tilføjer:

- De ved også godt, jeg er med i film, men jeg tror ikke, de helt forstår det, og jeg viser og forklarer dem det heller ikke. De er stadig meget unge.