Husmødre forsvarer producer i voldssag

Skuespillerinden Nicolette Sheridan har lagt sag an mod produceren af 'Desperate Housewives'. Nu forsvarer de resterende husmødre deres producer

Skuespillerinden Nicollette Sheridan. (Foto: AP)
Skuespillerinden Nicollette Sheridan. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Hele 20 millioner dollar vil Nicolette Sheridan have i erstatning, idet hun beskylder produceren af 'Desperate Housewives', Marc Cherry, for at have slået hende. Men Sheridan møder kun kolde skuldre fra sine husmor-kolleger.

- Det ville være uansvarligt at fortælle offentligheden, at det er alt andet end en velsignelse at medvirke i dette show, lyder det i en officiel udtalelse fra skuespillerinderne Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman og Eva Longoria.

- Vi har ingen førstehåndsviden om, hvad Nicollette måtte eller ikke måtte have oplevet, men vi ville aldrig beskrive miljøet omkring serien som fjendtlig, lyder det videre fra de desperate husmødre.

Latina-husmoren, Eva Longoria, går også selv ud og udtrykker sin sympati for producer Marc Cherry.

- Han er så sjov og sød. Og han ville ikke gøre en flue fortræd. Han er bare så sød. Jeg ved, at de havde den kontrovers på settet, jeg mener, det skete for et par år siden, siger Longoria til MSNBC.

Der blev hældt yderligere benzin på Nicolette Sheridans bål, da hendes karakter i serien, den storflirtende ejendomsmægler Edie Britt, pludselig døde i en trafikulykke. Men indtil videre må hun klare sig i retten uden støtte fra de andre husmødre.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.