Se, hvor stor Mariah er blevet

Mariah Carey, som for nylig bekræftede, at hun venter sit første barn, struttede med maven til julegalla i Washington

Carey viser stolt sin voksende mave frem i en lang rød kjoleved den årlige 'Christmas in Washington'-koncert. (Foto: AP)
Carey viser stolt sin voksende mave frem i en lang rød kjoleved den årlige 'Christmas in Washington'-koncert. (Foto: AP)

En gravid og lykkelig Mariah Carey hjalp præsident Barack Obama og hans familie med at ringe julen ind søndag aften ved den årlige 'Christmas in Washington'-koncert. Og her viste Carey sin voksende mave frem i en lang rød kjole.

Popdivaen venter sit første barn med manden Nick Cannon.

Festlighederne, der arrangeres af komikeren Ellen DeGeneres, fandt sted på National Building Museum og er til fordel for 'Children's National Medical Center', skriver MailOnline.

LÆS OGSÅ: Mariah Carey flasher 3 X 2 bryster

Præsidenten bad for soldaterne
Entertainere, herunder Glee-stjernen Matthew Morrison, sang julesange og optrådte for Obama-familien.

Ved showets afslutning tilsluttede Obama-familien de optrædende på scenen for at synge 'Hark! The Herald Angels Sing'.

I en bemærkning til publikum, talte præsident Obama om Jesus fødsel.

- Historien og budskabet taler til os i dag. Vi er kaldet til at elske hinanden, som vi elsker os selv, sagde Obama fra scenen med familien omkring sig.

Han talte også om de hårde omstændigheder for mange mennesker i disse dage.

-Vi beder for vores tropper. Vi husker dem, der er uden arbejde og kæmper for at klare dagen og vejen, sagde præsidenten, der opfordrede folk til at vise 'næstekærlighed, lidenskab og goodwill' til deres naboer.