Kendte kan ikke finde ud af at betale skat

Nicolas Cage, Wesley Snipes og Michael Jackson. De amerikanske superstjerner har tilsyneladende svært ved at finde ud af at betale skat

Nicolas Cage er en af mange stjerner, der ikke kan finde ud af at betale skattefar. (Foto: AP)
Nicolas Cage er en af mange stjerner, der ikke kan finde ud af at betale skattefar. (Foto: AP)

Californien kan slet ikke få nok af Kongen af Pop. I hvert fald kræver staten nu godt 750.000 kroner fra den afdøde Michael Jackson, som sangeren skylder for skatteåret 2009.

Tallet er betydeligt højere end det, der i marts blev søgt om fra den statslige Franchise Tax Board. Dengang lød beløbet på knap 10.000 kroner, men ifølge Californien skal det beløb tillægges renter og bøder på 740.000 kroner.

Også skuespilleren Nicolas Cage er rendt ind i problemer. 'National Treasure'-stjernen skylder USA's Internal Revenue Service (IRS) næsten 80 millioner kroner i skattegæld, fordi han ikke betalte skat i 2002-2004 samt 2007.

Heftige afdrag
Pengene er han dog gået i gang med at betale af på med tre afdrag på i alt to millioner indtil videre, erfarer TMZ.com.

Og de kære stjerner skal også passe på med at have for meget rod i økonomien. Senest har problemer med skattefar kostet Wesley Snipes tre års fængsel, som han netop er startet med at afsone.

Snipes blev dømt for at undlade at betale skat i et helt årti, og alene for årene 1999-2001 skylder han 2,7 millioner kroner.