Se Halle Berry fake en orgasme

Hollywood-skuespillerinden Halle Berry fakede en orgasme i Jay Lenos talkshow 'The Tonight Show' - se den meget specielle orgasme på video her

Halle Berry er en af verdens smukkeste kvinder, og hun er altså også virkelig god til at fake en orgasme.(Foto: AP)
Halle Berry er en af verdens smukkeste kvinder, og hun er altså også virkelig god til at fake en orgasme.(Foto: AP)

Mange husker den berømte scene fra filmen 'Da Harry mødte Sally', hvor Meg Ryan faker en fantastisk orgasme på et cafeteria lige foran skuespilleren Billy Chrystal. Igår gentog Hollywood-skuespilleren Halle Berry 'svendestykket' da hun i Jay Lenos talkshow 'The Tonight Show' berettede om nogle yderst velsmagende popcorn fra Chicago, som hun havde medbragt til showet.

Se Halle Berrys fake en orgasme her

Halle Berry forklarer Jay Leno, at popcornene smager bedst, hvis man blander en karamel-popcorn med en oste-popcorn og spiser dem samtidigt.

- Det er lige som at få en orgasme, siger Halle Berry til Jay Leno, der straks begynder at hælde halvdelen af en stor pose popcorn ud overt Halle Berry, der bare kigger lystens på popcornene og begynder at stønne højlydt, som om hun er ved at få sit livs orgasme.

Ifølge den britiske avis The Sun er det ikke første gang, at Halle Berry diskuterer kvindelig orgasme. For nogle år siden sagde hun til et magasin:

-Du ved al det der de siger om, at kvinder er ansvarlige for deres egen orgasme. Det er fuldstændig rigtigt. Og for mit vedkommende gør det mig ansvarlig for nogle virkelig gode orgasmer.

-Mine orgasmer er meget bedre nu, end da jeg var 22 år gammel. Og jeg ville adrig lade en mand kontrollere mine orgasmer. Ikke mere. Nu vil jeg bare nøjes med at invitere manden til at deltage i dem.

-Jeg har lært mine egne tricks. Jeg ved, hvad jeg kan lide. Jeg ligger ikke bare og venter. Jeg tager selv initiativet. Og for mig handler det overhovedet ikke om antal af orgasmer, men om intensiteten af dem, siger Halle Berry.