Her skal Wesley Snipes afsone

Skuespiller Wesley Snipes er begyndt at afsone de tre års fængsel, han er idømt for skattesvindel

Snipes får ingen særbehandling. (Foto: AP)
Snipes får ingen særbehandling. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Her er de største kendis-skattesvindlere

I 2008 blev Wesley Snipes idømt tre års fængsel for skattesnyd, og nu skal den 48-årige Hollywoodstjerne i gang med at afsone sin straf.

Torsdag middag troppede han op på Correctional Institution McKean i det nordvestlige Pennsylvania, hvor han skal sidde sammen med 300 andre ikke-voldelige kriminelle.

Fængslet er et af de mindre sikrede fængsler i USA og er ikke hegnet ind. Wesley skal bo i en tomandsbarak sammen med en anden indsat og kan gå i bad dagligt. I weekenden er der filmfremvisninger, skriver Associated Press.

Skylder formue i skat
Wesley Snipes er dømt for at undlade at indberette skat i mindst et årti og skylder 2,7 millioner dollar i skat for sin indkomst på 13,8 millioner kroner alene i årene 1999-2001.

Onsdag forsøgte Snipes sig med en sidsteøjebliks anmodning om en ny retssag, men det blev torsdag afvist af en dommer, der mente, at skuespilleren har fået en helt retfærdig rettergang.

Og den amerikanske stjerne, der blandt andet er kendt fra Blade-trilogien, skal heller ikke forvente specialbehandling i fængslet.

- Vi anerkender, at han er en stor profil, men vi behandler alle vores indsatte på samme måde, sagde en talskvinde i sidste uge.