Lindsay blev undfanget i en hashrus

Lindsay Lohans far Michael Lohan fortæller nu til medierne, hvordan han i en hashrus havde sex med Lindsays mor, da hun blev undfanget

Lindsay Lohan ses her med sin far Michael på et tidspunkt, hvor de stadig var gode venner. Det er de ikke længere.(Foto: All Over Press)
Lindsay Lohan ses her med sin far Michael på et tidspunkt, hvor de stadig var gode venner. Det er de ikke længere.(Foto: All Over Press)

Det er ingen hemmelighed, at Hollywood-stjernen Lindsay Lohan gennem længere tid har været uvenner med sin far Michael Lohan. Og nu puster Michael Lohan endnu mere ild i uvenskabet med nogle meget intime detaljer omkring hans datters undfangelse for 24 år siden på et hotelværelse i Schweiz.

- Lindsay blev undfanget, da jeg var sammen med hendes mor Dina i Schweiz, siger Michael Lohan til RadarOnline.com og begynder at fortælle detaljeret om, hvilke seksuelle stillinger de brugte under selve undfangelsen.

-vi indtog mange positioner. Det var både på hænder og på knæene, fortæller Michael Lohan, der også afslører, at han var kanon skæv af hash, da Lindsay blev undfanget.

-Det var den første gang i mit liv, at jeg røg hash. Jeg var så skæv, at jeg ikke kunne forlade hotelværelset. Og når man er på et hotelværelse tre dage i træk, så bliver der altså dyrket meget sex, fortæller Michael Lohan.

De slibrige afsløringer vil helt sikkert ikke bedre forholdet mellem far og datter.