Baywatch-babe ydmyget i nøgenskanner

Donna D'Errico føler sig krænket i lufthavnen. – De valgte mig, fordi jeg er lækker, siger hun

Donna D'Errico, 42, hævder, at det var hendes lækre ydre, som kostede hende en tur i en nøgenskanner i lufthavnen i Los Angeles. (Polfoto)
Donna D'Errico, 42, hævder, at det var hendes lækre ydre, som kostede hende en tur i en nøgenskanner i lufthavnen i Los Angeles. (Polfoto)

Donna D'Errico, tidligere Baywatch-skuespiller og Playboy-model, siger, at hun blev tvunget ind i en nøgenskanner i lufthavnen i Los Angeles, fordi hun er lækker.

– Det er min personlige opfattelse, at de trak mig til siden, fordi de synes, jeg er tiltrækkende, siger den 42-årige D'Errico.

– Min kæreste ligner en terrorist mere end jeg, men ham havde sikkerhedsfolkene intet problem med, siger hun til AOL News.

D'Errico, der var i selskab med sin søn og kæresten Roy Bank, siger, at sikkerhedspersonalet i lufthavnen aldrig gav hende valget mellem den omstridte skanner eller en manuel undersøgelse, som det ellers er kutyme.

– De sagde bare: 'Stå her, løft dine arme over hovedet sådan her', siger hun og tilføjer:

– Efter skanningen bemærkede jeg, at den mandlige sikkerhedsvagt smilede og hviskede til to mandlige kolleger, mens de stirrede på mig. Jeg var rasende, siger hun.

Ikke nøgenfoto
Lufthavnsmyndigheden TSA afviser anklagerne om forskelsbehandling og siger, at alle passagerer udvælges tilfældigt til et udvidet sikkerhedstjek – og ikke fordi de er kendisser.

– Og hvis du ser billederne, er det også tydeligt, at der ikke er tale om nøgenbillede, siger talsmand Nico Melendez om det røntgenagtige foto.

Donna D'Errico, der fra 1996 til 1998 havde rollen som en af de barmfagre livreddere i tv-serien Baywatch, viste sig nøgen frem i Playboy i 1995 – den gang skete det dog helt frivilligt.