Keira Knightley tæt på at droppe karrieren

Hollywood-divaen Keira Knightley var klar til at droppe skuespillet som 22-årig

Det benhårde filmarbejde var ved at være mere end nok for Keira. (Foto: AP)
Det benhårde filmarbejde var ved at være mere end nok for Keira. (Foto: AP)

Hun blev for alvor kendt, da hun som 16-årig driblede sig ind i stuerne i filmen "Bend it like Beckham".

Siden har 25-årige Keira Knightley erobret Orlando Blooms hjerte i 'Pirates of the Caribbean' og gjort sig som adelig i 'Pride and Prejudice'.

Men faktisk var Knightley klar til at droppe skuespillet allerede som 22-årig. Det fortæller hun i et interview med Vogue Magazine.

- Jeg havde ikke intentioner om at arbejde igen. Jeg nød ikke det, jeg lavede, og det havde jeg dårlig samvittighed over. Jeg hadede det faktum, at jeg var i en privilegeret situation og ikke kunne se idéen med det, siger Keira Knightley og tilføjer:

- Jeg havde arbejdet hårdt, siden jeg var 16, og jeg havde ikke været på ferie i seks år. I lang tid troede jeg ikke, jeg nogensinde ville vende tilbage til skuespillet.

25-årige Keira Knightley, der af tre omgange har spillet Elizabeth Swann i 'Pirates of the Caribbean', vender ikke tilbage til den fjerde film, som er ved at blive indspillet.

I stedet har hun kastet sig over krimien 'London Boulevard', hvor hun har skiftet Johnny Depp og Orlando Bloom ud med endnu en Hollywood-hottie, Colin Farrell.