Annonce:
Annonce:

Jeg er stripper - ikke exhibitionist

Dita Von Teese har intet imod at blive kaldt stripper, fortæller hun i nyt interview. Se stort galleri med den sexede burlesque-dronning her

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Hun er blevet kendt på at smide tøjet i sine sexede shows, men ifølge Dita Von Teese er det ikke hende selv der tænder, når kludende ryger af:

- Jeg er ikke exhibitionist og jeg kom ikke ind i denne branche for at stille mig selv til skue for andre, fortæller den sexede danser, der til gengæld ikke har det fjerneste imod at blive kaldt stripper:

- Det er jo hvad jeg laver og jeg kan godt lide ordet. Men først og fremmest begyndte jeg at lave mine burlesque-shows, fordi jeg er fascineret af showgirls og fordi jeg godt kan lide at kreere min egen stil og mine egne shows. Det giver mig en følelse af kontrol og det er på en måde befriende, forklarer Dita i et interview med engelske Mirror.

Genert som barn
Her fortæller den verdensberømte stripper at hun var temmelig genert som barn:

- Jeg var meget sky og lavede ikke andet end at læse bøger og danse ballet. Jeg brød mig faktisk ikke om at tale med folk. Senere fandt jeg ud af at hvis jeg klædte mig i ekstravagant tøj, fik det mig til at blive mere udadvendt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: