Kate Moss smider tøjet igen

Den britiske model Kate Moss poserer nøgen for smykkefirmaet David Yurman på den caribiske ø St. Barth - se billederne her

Kate  Moss er stadig en eftertragtet model på trods af sine 36 år. Her for smykkefirmaet David Yurman.(Foto: PR Foto/Peter Lindbergh)
Kate Moss er stadig en eftertragtet model på trods af sine 36 år. Her for smykkefirmaet David Yurman.(Foto: PR Foto/Peter Lindbergh)

Den 36-årige Kate Moss har smidt tøjet adskillige gange i sin karriere. Men denne gang er det for smykkefirmaet David Yurman. På et nyt billede fra smykkekampagnen ser man Kate Moss blotte sit ene bryst, mens hun med sin arm dækker sit andet bryst og holder sin ene hånd foran munden. Et meget sensuelt billede, der placerer den ring, som det hele egentlig handler om, direkte midt i billedet.

På et andet billede fra smykkekampagnen, der blev optaget på den caribiske ø St. Barths ser man Kate Moss ligge fuldstændig nøgen i sandet kun iført en halskæde og et armbånd.

Kate Moss har i øvrigt netop stoppet sit samarbejde med tøjkæden Topshop, som hun har lavet 14 kollektioner sammen med. Det har ifølge BBC givet Kate Moss indtægter på 30 millioner kroner.

1 af 3 Kate Moss har smidt tøjet på den karibiske ø St. Barths for smykkefirmaet David Yurman. Hun er helt bøgen bortset fra halskæden og armbåndet.(Foto: Stella Pictures)
2 af 3 Sådan kan man også reklamere for en ring.(Foto: Stella Pictures)
3 af 3 Kate Moss er stadig en eftertragtet model på trods af sine 36 år. Her for smykkefirmaet David Yurman.(Foto: PR Foto/Peter Lindbergh)
0 kommentarer
Vis kommentarer