Annonce:
Annonce:

Andy ligner anorektisk kunstskøjteløber

Team Saxo Banks stjerner er gode til at komme i gult. Men lækre er de ikke. Det mener Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild

Andy ligner ifølge Jim Lyngvild en anorektisk kunstskøjteløber. (Foto: AP)
Andy ligner ifølge Jim Lyngvild en anorektisk kunstskøjteløber. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den syvdobbelte Tour de France-vinder, Lance Armstrong, er lækreste rytter i årets udgave af Touren. Det mener Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild.

Lyngvild har sammenlignet en række af rytterne i Tour-feltet og givet dem stjerner for stil og sexfaktor, og den 38-årige texaner scorer topkarakter, når det gælder sex.

- Armstrong ser ud som om, han gemmer på mere end blot gode cykelgener i den buks. Desuden har han fandens flotte ben, og det betyder alligevel en del, skriver modediktatoren.

Skoleknægten Andy
Rytterne på Bjarne Riis' Team Saxo Bank er ikke helt så hotte. Og da slet ikke den schweiziske 'dieselmotor' Fabian Cancellara og den luxembourgske klatrer Andy Schleck.

De ligger helt i bund på Jim Lyngvilds sexfaktorskala og må hver nøjes med en enkelt stjerne, hvor 'The Tourminator' Lance Armstrong scorer seks.

Stakkels Andy Schleck må sågar finde sig i at blive betegnet som 'en anorektisk kunstskøjteløber i identitetskrise'.

Grædekonen Cavendish
Næsten helt i toppen af sexskalaen finder man også den britiske supersprinter Mark Cavendish, der dog får lidt hug for sin tendens til at vræle som en højt betalt grædekone, hver gang, han vinder en etape.

Fem stjerner får han af Jim Lyngvild, mens danske Jakob Fuglsang og store Thor Hushovd fra Norge hver må nøjes med tre stjerner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: