Annonce:
Annonce:

Lohan må droppe smøger, Twitter og extensions

Lindsay Lohan får ikke særbehandling under sit fængselsophold, og det betyder, at hun må droppe en lang række af de goder, hun er vant til

Det er slut med det ekstravagante liv for Lindsay Lohan, som de næste tre måneder må vaske sig i billig sæbe og undvære smøgerne. (Foto: AP)
Det er slut med det ekstravagante liv for Lindsay Lohan, som de næste tre måneder må vaske sig i billig sæbe og undvære smøgerne. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der bliver nærmest tale om en kold tyrker for super-twitteren Lindsay Lohan. Under sit 90 dage lange ophold i kvindefængslet Century Regional Detention Center i Lynwood, Californien kan hun ikke delagtiggøre folk i sit spændende liv via Twitter.

Det er måske også meget godt, for de næste tre måneder bliver alt andet end spændende for Lohan.

Hun skal være lukket inde i sin lille celle 22 timer i døgnet, og det er også her, hun skal indtage alle måltider. Der er ingen rygning. Ligesom internet og mobiltelefoner er bandlyst. Det skriver People.com.

Alt, hvad skuespilleren havde på sig, da hun ankom til fængslet, er imidlertid blevet konfiskeret. Det gælder alt lige fra hendes ur og smykker til medicin, undertøj og hår extensions.

Billig sæbe og shampoo
Lidt særbehandling har skandalepigen dog fået. Hun har nemlig fået sin egen et-værelses i en særlig afdeling for højprofilerede fanger såsom kendisser, politibetjente og andre, der kan risikere at blive overfaldet af de andre fanger.

Udover sin fine nye orange fangedragt har Lohan fået en ny titel. Hun er nu en 'fisk', som indsatte i kvindefængslet kaldes. Og de får hver især tildelt en pose såkaldt fiskegrej. Det er en pose med en lille tube tandpasta, tandbørste, deodorant, shampoo og en håndsæbe - alt sammen af den billige slags, skriver People.

Lindsay Lohan påbegyndte tirsdag aften, dansk tid, afsoningen af sin fængselsstraf. En straf hun har fået, fordi hun overtrådte sin prøveløsladelse i forbindelse med en spritdom fra 2007.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: