Annonce:
Annonce:

Lindsay Lohan: Jeg vil ikke dø

Den skandaleramte sangerinde Lindsay Lohan filosoferer over følgerne af sin vilde livsstil i en ny sang med titlen: 'Too Young To Die'

Lindsay Lohan græd utrøsteligt, da hun fornylig blev idømt 90 dages fængsel. Her får hun trøst af sin advokat.(Foto: AP)
Lindsay Lohan græd utrøsteligt, da hun fornylig blev idømt 90 dages fængsel. Her får hun trøst af sin advokat.(Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der er ingen tvivl om, at den skandaleramte Lindsay Lohan har haft en hård tid gennem de sidste par år med for mange fester, lidt for mange stoffer, spirtituskørsel og så videre. Det har blandt andet ført til den kommende fængselsstraf på 90 dage, som hun allerede skal begynde at afsone den 20. juli.

Men nu er Lindsay Lohan også begyndt at bruge sit eget liv som materiale i sine sange. I en kommende sang med titlen 'Too Young To Die' filosoferer hun over følgerne af sin vilde livsstil. Og synger blandt andet: Jeg bliver ramt af et tog. Jeg falder ned fra en høj bygning. Og at miste din kærlighed vil være som at drikke dødelig gift: Oh, jeg er for ung til at dø. Jeg ønsker ikke at dø.

Lindsay Lohan har kæmpet med et årelangt narko- og alkoholmisbrug. Og for nylig blev den 24-årige skuespillerinde idømt 90 dages fængsel af dommer Marsha Revel for at have overtrådt sin prøveløsladelse efter en dom for spritkørsel i 2007. Hun skal efterfølgende følge et 90 dage langt alkoholkursus, fastslår domstolen.

Lohan, der græd i retten, skal ind og ruske tremmer, fordi hun har misset syv kurser i alkoholkontrol. Skuespillerinden skal overgive sig til myndighederne og begynde afsoning den 20. juli klokken 8.30.Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: