Annonce:
Annonce:

Det kvindelige svar på Hansi Hinterseer

Endnu en tysk schlager-sanger klar til at indtage Danmark. Denne gang i form af den smukke, unge Helene Fischer

I Tyskland er Helene Fischer en stor stjerne - nu er hun ved at slå igennem i Danmark. (Foto: Jan Unger)
I Tyskland er Helene Fischer en stor stjerne - nu er hun ved at slå igennem i Danmark. (Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Tyskland har fået sin egen diva. Helene Fischer er navnet, og hun er kommet for at fortrylle verdenen med sine tyske schlager-hit.

Frk. Fischer er 25 år og har sunget, siden hun var to år gammel. I Tyskland har hun været et hit i flere år, og nu har hun lagt vejen forbi Danmark for at gøre landsmanden Hansi Hinterseer succesen efter.

Helene er allerede godt på vej – hun har solgt 14.000 album i Danmark, og billetterne til hendes koncert i Horsens til oktober er allerede flået væk. Tv-kanalen DK4 er også helt oppe at ringe over det tyske håb og arbejder intenst på et længere program om sangerinden.

Helene ligner en hvid engel, og hendes image i Tyskland er ligeså. Alligevel fik flash! nogle sjove historier om drukture og simulerede brækanfald ud af schlager-prinsessen, da vi mødte hende i Tivoli.

Annonce:

Værste løgn: Da jeg var lille, bildte jeg ofte min mor ind, at jeg var syg for at slippe for at gå i skole. Jeg kunne finde på at stille mit vækkeur til to timer, før jeg skulle op for at igangsætte et simuleret sygeanfald. Så låste jeg mig inde på toilettet og lod, som om jeg brækkede mig. Den virkede hver gang.

Værste koncertoplevelse: Jeg plejer ikke at tage det så tungt, når der sker noget pinligt under en af mine koncerter, såsom at kjolen falder ned, eller jeg falder. Men der var en gang, hvor jeg var offer i et skjult kamerashow, så under min koncert kom nogle falske fans op på scenen og tog fusen godt og grundigt på mig.

Værste vane: Jeg har en tendens til altid at komme for sent.

Værste scorereplik: Jeg var engang til et afterparty for en prisuddeling, hvor jeg selv havde modtaget en statuette. Ved festen kom vennerne til en tysk, kendt rapper over til mig og prøvede at imponere mig med, at de var venner af rapperen og syntes rigtig godt om mine bryster. Da de fandt ud af, hvem jeg var, var de ikke så seje længere. Og nej, scorereplikken virkede ikke.

Værste påklædning: Til et tv-nytårsshow skulle jeg være iført en kjole, som fik flere og flere lag på i løbet af udsendelsen. Til sidst var kjolen så stor, at jeg så rigtig tyk ud, og det var ikke noget kønt syn.

Værste brandert: Til en fest hvor vi skulle fejre, at jeg havde modtaget guld og platin, blev jeg rigtig fuld. Jeg nåede derfor aldrig op på mit værelse, men gik i stedet kold midt på gulvet. Min mor måtte bære mig i seng.

Værste date: Jeg har været i et forhold i to år nu, og inden da var jeg i et forhold i seks år. Så jeg har ikke fået datet så meget.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: