Droppet på grund af sex med eks

Der er nok mange, der undrer sig over, hvad der skal til for, at man dropper en kvinde som Kim Kardashian. Her er svaret: En sexvideo med ekskæresten

Kim Kardashian fortryder, at hun lavede en fræk hjemmevideo - det er bare lidt for sent nu. (Foto: AP)
Kim Kardashian fortryder, at hun lavede en fræk hjemmevideo - det er bare lidt for sent nu. (Foto: AP)

NFL-footballspilleren Reggie Bush havde uden tvivl scoret et touchdown - i hvert fald hvis man kigger på det ydre - da han tilbage i 2007 løb med reality-baben Kim Kardashian.

For ganske nyligt droppede han hende igen - uden tvivl til stor forundring for mange. Grunden er dog ganske simpel - og set utallige gange før i Hollywood: En sexvideo.

Kim Kardashian lavede i 2007 et sex-bånd med sin daværende kæreste Ray J. Og det er det, der er blevet for meget for Reggie Bush og hans familie.

- Reggies mor kunne bare ikke komme sig over det faktum, at Kim havde lavet en sexvideo. Reggie og hans familie er meget konservative, og han fortalte Kim, at ægteskab aldrig kunne komme på tale på grund af det bånd, siger en kilde til X17 Online.

Kunne været blevet fru Bush
Kurvede Kim Kardashian har tidligere udtalt, at hun har fortrudt sexvideoen, og det er yderligere blevet forstærket efter Reggies afvisning.

- Hun er stadig vild med ham. Hvis hun ikke havde lavet det bånd, kunne hun været blevet fru Bush.

Kim Kardashian er herhjemme mest kendt for sin deltagelse i 'Keeping Up With The Kardashians', som vises på TV 2 Zulu. Og ikke mindst sine kurvede former, som hun er så venlig ofte at vise frem. Se eksempler her.