Verdens mest sexede soldat

Den 22-årige dekorerede britiske soldat Katrina Hodge laver fotoserie for lingerie-firmaet La Senza - se de frække billeder her

Hun er velskabt og smuk og bliver kaldt 'Combat Barbie' af sine soldaterkammerater.(Foto: Polfoto)
Hun er velskabt og smuk og bliver kaldt 'Combat Barbie' af sine soldaterkammerater.(Foto: Polfoto)

22-årige Katrina Hodge er så smuk og sexet, at det næsten gør ondt. Men pas på. Hun er ikke en pige, man bare leger med. I 2005 var korporal Katrina Hodge udstationeret i Irak og fik en tapperhedsmedalje for med de bare nævne at afvæbne en iraker for to rifler og dermed redde livet for flere af sine kammerater.

Sidste år ramte hun igen overskrifterne, da hun som den første soldat nogensinde fra den britiske hær deltog i en skønhedskonkurrence. Katrina fik en flot femteplads i Miss England-konkurrencen og vandt Miss Eco-titlen.

Den unge smukke men hårdtslående soldat forklarede dengang, at hun deltog i skønhedskonkurrencen for at få flere kvinder til at melde sig til den britiske hær:

- I skønhedskonkurrencer hører man altid finalisterne tale om, at de ønsker fred i verden. Men jeg er altså ude i den rigtige verden, hvor det gør ondt, og der forsøger jeg at skabe fred. Og jeg vil gerne have flere kvinder til at melde sig til den britiske hær, sagde korporal Katrina.

Combat Barbie i frækt undertøj
Det sidste nye skud fra korporal Katrina er en foto-session for lingerie-firmaet La Senza, hvor smukke Katrina optræder i sexede gevandter og viser sin velskabte krop.

Og naturligvis har Katrina sørget for, at samtlige soldater, der viser ID kan købe lingeriet med 15 procents rabat. Andre firmaer har nu også taget ideen op og vil give de britiske soldater rabat i deres butikker.

Korporal Katrina bliver i øvrigt kaldt Combat Barbie af sine soldaterkammerater, fordi hun elsker farven pink:

- Men alle mine soldaterkammerater ved, at jeg kan udføre soldaterjobbet. Jeg er hundrede procent professionel, siger Combat Barbie.

Se korporal Katrina som undertøjsmodel i den britiske avis The Sun her