Jordan: Peters diller er stor og brun

Så er den gal igen. Katie 'Jordan' Price fortæller om, hvordan hendes husbond er udstyret, og hvordan den får sin brune farve...

Der har været snak om, at det ikke kører helt på skinner i Katie og Peters ægteskab. Men i soveværelset er alting tydeligvis, som det skal være. (Foto: Insight Celebrity)
Der har været snak om, at det ikke kører helt på skinner i Katie og Peters ægteskab. Men i soveværelset er alting tydeligvis, som det skal være. (Foto: Insight Celebrity)

Det kan godt være, at der er visse ting, som man ikke vil vide. Det er desværre bare en umulighed, så længe Katie Price har adgang til medierne.

Den engelske model, der også kendes som Jordan, har aldrig været ked af at fortælle, hvordan hendes pop-fryns af en mand, Peter Andre, ser ud forneden. Ja faktisk kan det nærmest betegnes som hendes yndlingsemne - og det ikke kun i soveværelset.

Vi har tidligere hørt, at den er stor, pæn og 'skaldet som en grævling'. Nu ved vi så også, at den er brun - solbrun.

Hader g-streng
Når parret tager på ferie, sørger de nemlig for at få sol på hele kroppen. Det har den åbenmundede model fortalt i et interview med New! magazine. Det skriver The Sun.

- Når jeg tager på ferie, vil du aldrig se bikini-billeder af mig, fordi jeg solbader nøgen. Jeg har ingen hvide streger overhovedet. Det er derfor, jeg tager til meget private steder, fortæller hun.

- Det gælder også Peter. Han har en brun diller!

Som om det ikke var nok, så skal Jordan som sædvanligt også lige give lidt mere.

- Peter foretrækker store underbukser. Han kan ikke lide g-streng.

- Men når han er i nærheden, bliver mit undertøj ikke på ret længe alligevel!

Så ved vi det - og endnu engang tak for oplysningen, Katie Price.