Britney tilbage i manegen

Både musikalsk og i kærlighedslivet er Britney på vej tilbage. Hendes nye album er klar, og hun har fundet sig en kæreste, som oven i købet meldes at være 'en fantastisk fyr'

Der er ved at være styr på Britneys liv igen. (Foto: Sony BMG)
Der er ved at være styr på Britneys liv igen. (Foto: Sony BMG)

Der er igen kommet medvind på cykelstierne for Britney Spears. Efter den senere tids mest omtalte nedtur har hun fået styr på sit liv igen.

Udseendet er på ret køl, karrieren swinger ufortrødent – og så har hun tilmed fået en ny kæreste.

Han hedder Marco D'Angelo, en 27-årig, italiensk model, som Britney har dyrket i et par uger.

– Det er et frisk forhold. Marco synes, Britney er helt fantastisk, og Britney stoler på ham. Det går utroligt godt med dem, og de er begge to meget glade for hinanden, hedder det om forholdet fra en af modellens venner.

En fantastisk fyr
Kærlighed kan man jo aldrig få nok af, og i den snart 27-årige Britneys tilfælde kommer den her på det helt rigtige tidspunkt.

I et dokumentarprogram indrømmede hun for nylig, at ægteskabet med Kevin Federline var en fejltagelse, og forholdet til paparazzi-fotografen Adnan Ghalib – som hun inviterede indenfor i bilen, da han stod udenfor og ville fotografere hende foran en natklub – kan i dag betragtes som en vittighed.

Men italiano-drengen meldes heldigvis heller ikke at besidde de samme plattenslager-træk som forgængerne.

– Marco er en fantastisk fyr. Han har aldrig gået ud med kendisser, før han mødte Britney. De mødtes gennem en fælles ven i Las Vegas for ni måneder, og det har inden for de seneste uger udviklet sig til kærlighed, fortæller vennen.

Trusseløs i nattelivet
For blot et år siden var sangerindens situation svært bekymrende, for på det tidspunkt havde hendes liv i en længere periode kun bevæget sig i én retning: nedad.

Ægteskabet med Federline var kollapset, og sammen med Paris Hilton førte Britney sig frem i nattelivet – uden trusser.

Hun chokerede hele verden ved at klippe sig skaldet, og med en paraply i hånden, fråde om munden og et vildt udtryk i øjnene gik hun amok på fotografer. Et par ophold på afvænnings-centre viste tydeligt en ung kvinde, der kunne bryde fuldstændigt sammen, hvad øjeblik det skulle være.

I sit kaos mistede hun forældreretten til sine børn, og hendes far, Jamie Spears, fik kontrollen over hendes formue.

Det kunne næsten ikke blive værre.

Men så vendte Britney billedet totalt. Hun tog sig sammen og lagde skandalerne bag sig. I takt med de mentale og fysiske fremskridt har hun fået udvidet ret til samvær med sine to børn, Sean Preston og Jayden James.

I pladestudiet er hun gået seriøst til værks med ny musik. Singlen 'Womanizer' strøg direkte ind på førstepladsen i Amerika, og på mandag udkommer så albummet 'Circus'.

Optræder i 'X Factor'
Det er således en totalt forvandlet Britney Spears, der gør klar til igen at erobre verden. En verdensturne er proklameret til næste år – blandt andet med to ugers koncerter i Londons 02 Arena til juni.

Britney tager i øvrigt forskud på London-opholdet på lørdag. Hun flyver ind fra Paris for at optræde direkte i den britiske udgave af 'X Factor'.

Bagefter går turen til natklubben G-A-Y på Charing Cross Road.

Natklubben, der tidligere har haft divaer som Kylie Minogue og Christina Aguilera på programmet, har Britney som specielt tema på lørdag, og så er det naturligvis optimalt at kunne præsentere emnet i egen person.

– Det har taget måneder med hårde forhandlinger og megen tålmodighed, men det har bestemt været sliddet værd, hedder det fra G-A-Y.