Værsgo tøser: Beckham i underbukser

Fodboldspilleren David Beckham har lagt to billeder af sig selv i underbukser ud på sin facebook

David Beckham viser igen kroppen frem iført kun underbukser.(Foto: facebook)
David Beckham viser igen kroppen frem iført kun underbukser.(Foto: facebook)

Mens David Beckham er på vej til at spille på en fem-månedes kontrakt for Paris St. Germain for en minimumsløn på kun ca. 20.000 kroner om måneden, har han lagt to billeder ud på sin facebook, hvor han kun er iført nogle smarte underbukser.

Under billederne skriver David Beckham:

- Her er nogle kampagne-billeder fra min seneste foto-serie for H&M. Der kommer mere senere på ugen....

De to billeder, hvor David Beckham stolt poserer med sin tatoverede slanke muskuløse krop har vakt begejstring blandt hans fans på facebook med mere end 310.000 likes og 7000 positive kommentarer.

En fan skrev blandt andet: Åh mit hjerte flipper helt ud. Hvilken smuk mand!

I en kommende video-kampagne for de samme underbukser har Beckham hyret sin gode ven filminstruktøren Guy Ritchie til at stå bag kameraet, så mon ikke der kommer lidt drama på drengen, når Beckham skal vise bulen frem i de smarte underbukser.

Læs også:

David Beckham får spilletrøje nummer 32 i PSG, hvor han blev præsenteret sammen med klubpræsident Nasser Al-Khelaifi (tv.) og sportsdirektør Leonardo. (Foto: AP/Michel Euler) Fransk fodbold Beckham stadig langt fra PSG-debut

Læs også:

Fransk fodbold TV: Beckham spiller gratis fremover

Læs også:

Den omfangsrige beckham-familie magler her kun den frk. Harper for at være fuldtallig. Foto: AP Intl. kendte Se Beckhams vilde ferie

Minimumsløn for at undgå høj skat
Når David Beckham skal spille for Paris St. Germain vil han kun få minimumslønnen på ca. 20.000 kroner udbetalt. Det sker angiveligt, fordi han vil undgå at betale den høje franske skat. Beckham tjener imidlertid mindst lige så mange penge på at optræde i reklamer og som model som han gør på at spille fodbold. Og det er helt sikkert, at det er ikke penge, han mangler.

1 af 2 Der skal også laves en reklame-video, hvor Beckham springer rundt i smarte underbukser med selveste Guy Ritchie som instruktør.(Foto: facebook)
2 af 2 David Beckham viser igen kroppen frem iført kun underbukser.(Foto: facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer