Beckham: Jeg behøver ikke stoppe noget i buksen

David Beckham forsvarer endnu en gang sin velvoksne bule i underbuksen

Becks fyldte Armani-trussen godt ud - på den helt naturlige måde. (Polfoto)
Becks fyldte Armani-trussen godt ud - på den helt naturlige måde. (Polfoto)

Den har leveret fire børn og været statist i efterhånden mange undertøjsreklamer. Netop på grund af sidstnævnte været har den også omdrejningspunkt i mange diskussioner blandt misundelige mænd og måbende kvinder.

Det er naturligvis David Beckhams bule i buksen, der her er tale om.

LÆS OGSÅ:

TV: Beckham viser bulen igen

Den 36-årige englænder, der i sin tid begyndte som fodboldspiller og nu er blevet et modeikon, har seneste udgivet sin egen undertøjskollektion for svenkse H&M.

Her optræder han meget naturligt selv som manden, der skal sælge varen.

Selvom H&M-trussen ikke på samme måde afslører, at fodboldstjernen har udstyret i orden, så har de seneste billeder igen givet anledning til debat.

LÆS OGSÅ:

Jeg rørte Beckhams penis

Derfor må Beckham endnu engang forsvare sig selv og sine 'golden balls'. Han siger, at han aldrig har haft stoppet noget i trussen.

- Jeg har aldrig gjort det til nogle af de foto-optagelser, vi har lavet, fordi jeg heldigvis ikke har behov for det. Lad os bare sige, at jeg har fået at vide, at jeg ikke behøver nogen hjælp i den afdeling. Jeg tror, jeg er helt ok, har han sagt til Daily Mirror.

LÆS OGSÅ:

Victoria forsvarer Davids bule

Victoria Beckham er altså en heldig kvinde. Men hvis hun skal bestemme, så er det ikke en lille afslørende trusse, hendes fodboldhug skal rende rundt i.

Ifølge David forestrækker hun et par lange underdrenge.

- Hun tvinger mig til at bruge dem derhjemme. Men det er ok, for de er komfortable og holder mig varm, siger tøffelhelten, som faktisk helst gik rundt helt uden noget - hvis det stod til ham. Det gør det dog ikke længere, efter familien er blevet udvidet med en lille pige.

- Min nøgne tid er ovre. Jeg går helt sikkert stadig rundt i huset i undertøj, men ikke nøgen. Det var ikke noget problem med drengene, for de er nøgne hele tiden, men med en lille pige er det anderledes, siger undertøjsmodellen/fodboldspilleren/familiefaderen.

LÆS OGSÅ:

Beckham: Vi vil have flere børn