David Beckhams bule undgår censur

Fodboldspilleren er for fræk for børn i Storbritannien

David Beckham i den reklame for H&M, som nogle engelske forbrugere finder anstødelig for børn. (Foto: Alasdair McLellan/AP)
David Beckham i den reklame for H&M, som nogle engelske forbrugere finder anstødelig for børn. (Foto: Alasdair McLellan/AP)

Det var kun med nød og næppe, at Beckhams undertøjsreklame for H&M kom igennem den strenge censur i Storbritannien.

En række vrede forbrugere havde klaget til Britain's Advertising Standards Authority, at reklamekampagnen var uegnet for børn. Det skriver Contactmusic.com

Men klagen er blevet afvist.

- Fordi reklamen er for undertøj, ikke var over-sexet og ikke viste decideret nøgenhed, er den ikke uansvarlig for børn, lød afgørelsen.

Beckham har efterhånden været model i mange undertøjsreklamer. Senest skabte billederne af en afklædt Beckham debat, da LA Galaxy-spillerens bule så Photoshoppet ud.

Læs også:

Becks fyldte Armani-trussen godt ud - på den helt naturlige måde. (Polfoto) Intl. kendte Beckham: Jeg behøver ikke stoppe noget i buksen

Behøver ingen hjælp i den afdeling
Beckham var selv ude og forsvare sine 'golden balls'. Han siger, at han aldrig har haft stoppet noget i trussen.

- Jeg har aldrig gjort det til nogle af de foto-optagelser, vi har lavet, fordi jeg heldigvis ikke har behov for det. Lad os bare sige, at jeg har fået at vide, at jeg ikke behøver nogen hjælp i den afdeling. Jeg tror, jeg er helt ok, har han sagt til Daily Mirror.

Læs også:

Intl. kendte Victoria forsvarer Davids bule

Det er anden gang i løbet af en uge, at David Beckham er kommet i modvind i forbindelse med en plakat.

I sidste uge blev der delt en plakat af Beckham ud til engelske skolebørn. Imidlertid fandt engelske lærere plakaten anstødelig, da den afbillede David Beckhams tatovering af en undertøjsklædt Victoria Beckham.

Læs også:

Klik på stort billede og se Beckhams tusch af en afklædt Posh på venstre underarm. (Foto: Bullit Marquez/AP) Intl. kendte Kritik af Beckhams frække tatovering af Posh

0 kommentarer
Vis kommentarer