Græsk skønhed som Bond-pige

Den græske skuespillerinde Tonia Sotiropoulou skal forføre James Bond i den kommende Bond-film ’Skyfall’

Denne græske skønhed skal forføre selveste Daniel Craig alias James Bond i nogle af de første scener i den kommende James Bond-film ’Skyfall’. (Foto: Facebook)
Denne græske skønhed skal forføre selveste Daniel Craig alias James Bond i nogle af de første scener i den kommende James Bond-film ’Skyfall’. (Foto: Facebook)

Den britiske skuespiller Daniel Craig kan godt begynde at glæde sig. Den græske skønhed Tonia Sotiropoulou er nemlig netop blevet valgt som en Bond-pige, der skal forføre James Bond i løbet af de første scener i den kommende Bond-film ’Skyfall’, hvor han netop er blevet smuglet ind i Tyrkiet.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte Craig er 100 procent klar til James Bond

Tonia Sotiropoulou, der er smuk som en græsk gudinde, afslører selv på sin Facebool-profil, hvor lykkelig hun er for at have scoret rollen:

’Kære venner. Jeg vil her officielt bekendtgøre, at jeg har fået en rolle i den nye James Bond-film!!! Tyrkiet. Jeg er allerede på vej. Tak til Jer alle for Jeres kærlighed og støtte. Det her er helt klart den lykkeligste dag i mit liv’, skriver Tonia på sin Facebook.

LÆS OGSÅ:

Franske Berenice Marlohe skal spille den traditionelle frække og sexede Bond-babe, der næsten med garanti havner i dobbeltsengen med James Bond.(Foto: IMDB/PR Foto) Film Se de to nye sexede Bond-babes

Tonia Sotiropoulou har angiveligt været til casting på den lidt større rolle som Bond-pigen Severine, men den rolle fik den franske skuespillerinde Berenice Marlohe. Tonia, der kun er med på fem optagedage, er dog yderst tilfreds med sin lille birolle:

- Jeg føler, at jeg har været ekstremt heldig og velsignet. Og jeg er så taknemmelig for den her rolle og for alle de venner og min familie, som hele tiden har troet på mig, fortæller Tonia til den græske presse.

Martini udskiftes med øl
Nyheden om en ekstra Bond-pige kom samtidigt med nyheden om, at Bonds nærmest ikoniske yndlingsdrik ’Martini’ i Bond-filmen ’Skyfall’ vil blive skiftet ud med øl. Desværre bliver det ikke hverken Tuborg eller Carlsberg, men derimod Heiniken-øl, som James Bond skal nippe til i tide og i utide.

1 af 3 Tonia, der ligner en smuk græsk gudinde, har i hjemlandet haft roller i et par tv-serier og et par enkelte film.(Foto: Facebook)
2 af 3 Tonia glæder sig helt vildt til at indspille sin frække scene sammen med Daniel Craig. (Foto: Facebook)
3 af 3 Denne græske skønhed skal forføre selveste Daniel Craig alias James Bond i nogle af de første scener i den kommende James Bond-film ’Skyfall’. (Foto: Facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer