Skuespiller sniffede kokain i Det Hvide Hus

Stand-up-komikeren og skuespilleren David Cross indrømmer nu, at han sniffede kokain kun 20 meter fra præsident Barack Obama - han er nu for evig bandlyst fra Det Hvide Hus

Stand-up-komikeren og skuespilleren David Cross ses her i en scene fra filmen 'Alvin and the Chipmunks', hvor han serverer hyper koffein for sine jordegern..(Foto: Polfoto)
Stand-up-komikeren og skuespilleren David Cross ses her i en scene fra filmen 'Alvin and the Chipmunks', hvor han serverer hyper koffein for sine jordegern..(Foto: Polfoto)

Den 48-årige stand-up-komikeren og skuespiller David Cross, der især er kendt for tv-serierne Arrested Development' og 'Moderne Family' bekræfter nu, hvad rygterne gennem længere tid allerede har sagt, nemlig at han har sniffet kokain i Det Hvide Hus kun ca. 20 meter fra selveste præsident Barack Obama.

- Jeg gjorde det bare for at kunne sige, at jeg har taget kokain i det samme rum som præsidenten, fortæller David Cross til martsudgaven af Playboy Magazine.

I interviewet fortæller David Cross, at det skete i 2009, da han sammen med flere andre var inviteret på besøg i Det Hvide Hus.

- Det drejede sig ikke om særlig meget kokain. Det var en lille bunke hvidt pulver på størrelse med en skovflåt. Jeg lagde kokainen på min håndflade og sagde til en af de andre tilstedeværende: Se lige, hvad jeg gør, fortæller David Cross, der gerne ville have et øjenvidne til sin politisk ukorrekte opførsel.

Jeg blev ikke høj af kokainen
Cross tilføjer også, at han ikke kunne mærke nogen virkning fra den lille smule kokain, som han tog.

- Jeg dukkede mit hoved ned under bordet, da jeg gjorde det. Og jeg blev ikke høj. Det var som at slikke en tom espresso-kop.

LÆS OGSÅ:

JFK tog min mødom i Det Hvide Hus

David Cross føler ikke nogen anger over sit kokain-stunt i Det Hvide Hus. Men han føler dog lidt skyld med henblik på skuespillerinden Amber Tamblyn. Det var nemlig hende, der tog hammed til middagen i Det Hvide Hus.

Da rygterne om kokain-stuntet begyndte at cirkulere, blev både David Cross og Amber Tamblyn bed om aldrig nogen sinde at komme tilbage til Det Hvide Hus.

LÆS OGSÅ:

TV: Obama synger duet med Mick Jagger