Fra begravelse til rehab

Whitney Houstons familie frygter datteren vil tage sit eget liv

Det er ikke kun den forestående ceremoni og begravelse med Whitney Housten, der optager den nærmeste familie.

Kilder tæt på familien Houston fortæller, at så snart Whitneys begravelse er overstået, vil de sende sangerindens datter, Bobbi Kristina, på afvænningsklinik.

Bobbi Kristina har i mange år kæmpet med et stofmisbrug - og familien vil nu have professionel hjælp, da de frygter, hun er til fare for sig selv.

Senest blev hun indlagt på hospitalet den selv samme aften, som den 48-årige "I will always love you"-sangerinde blev fundet død på sit hotelværelse. Bobbi Kristina blev indlagt på hospitalet Cedars Sinai med nervesammenbrud og symptomer på angst.

Mindes i dag
Den 48-årige sangerinde vil senere i dag blive mindet i sin hjemby Newark, hvor en lang række stjerner fra musik- og filmbranchen vil sige det sidste farvel til hende. Blandt de der skal synge ved lørdagens ceremoni, er Houstons kusine Dionne Warwick, hendes gudmor Aretha Franklin og Alicia Keys, oplyser en talsmand for familien.

LÆS OGSÅ: Costner holder mindetale for Whitney

Derudover forventes det, at Elton John, Kevin Costner, Beyoncé og hendes mand Jay-Z, Oprah Winfrey og Bill Cosby møder op til ceremonien. Whitneys familie har også inviteret den udskældte eksmand Bobby Brown med for at sige et sidste farvel til sangerinden.

LÆS OGSÅ: Frygter kaos ved Whitneys begravelse

Følg ceremonien live
Det bliver også muligt for hendes mange fans at følge Whitneys sidste rejse. Familiens begravelsesagent Carolyn Whigham oplyser, at én person er udvalgt til at filme ceremonien.

- Denne person vil sørge for direkte livesignal til alle, siger Whigham

Selve begravelsen finder sted søndag, oplyser politikilder til tv-stationen ABC News, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Følg ceremonien på ekstrabladet.dk fra klokken 17.30.