Fotos af Whitneys lig florerer på nettet

Flere amerikanske hjemmesider viser billeder af Whitney Houstons lig

Whitney Houston sagde i nat endeligt farvel til sine mange millioner fans. (Foto: AKM Images/colourpress.com)
Whitney Houston sagde i nat endeligt farvel til sine mange millioner fans. (Foto: AKM Images/colourpress.com)

Det var kun et spørgsmål om tid.

For som med så mange andre berømtheder før Whitney Houston, kan nysgerrige sjæle nu følge en af Hollywoods celebre stjerner uhyggeligt tæt på og helt til det sidste.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons liv - fra megastjerne til misbruger

Billeder af R&B-stjernens 48-årige lig, der bliver transporteret væk fra Beverly Hilton Hotel i Los Angeles af ambulancefolk, er nemlig begyndt at brede sig flere forskellige steder på nettet.

SE BILLEDER AF BILEN DER KØRER WHITNEY HOUSTONS LIG TIL OBDUKTION - I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Både sladdersitet TMZ.com og den amerikanske tv-station Fox News har således valgt at bringe billedet af den døde Whitney Houston liggende under et hvidt lagen på en båre.

Og det er langt fra første gang, det sker, når berømtheder dør. De chokerende billeder af liget af Michael Jackson, der døde i 2009, har eksempelvis også turneret verden rundt til stor forfærdelse.

LÆS OGSÅ: Se Hollywood-stjernernes sidste ord til Whitney

På trods af de tragiske omstændigheder og det store mylder af politi og ambulancefolk på det fashionable Beverly Hilton Hotel, er det blevet besluttet, at den årlige 'Clive Davis Pre-Grammy Party' skal fortsætte som planlagt. Festlighederne kommer altså til at foregå fire etager under det værelse, hvor Whitney Houston i nat blev fundet død i et badekar.

Se billedet af den døde Whitney Houstons lig her eller her