Hjælp! Shakira overfaldet af søløve

Sangerinden bidt af aggressiv søløve på sin ferie i Sydafrika

Det var en søløve som denne, der bed Shakira i hånden i sidste weekend. Foto: Pernille West
Det var en søløve som denne, der bed Shakira i hånden i sidste weekend. Foto: Pernille West

Hvad der skulle have været en hyggelig tur ud at betragte søløver i naturen, blev til et slem forskrækkelse. Sangerinden med de colombianske rødder blev lidt for nysgerrig på sin ferie i Cape Town, Sydafrika, og gik ned på nogle klipper for at se dyrene helt tæt på. Det kvitterede en aggressiv søløve med at bide den 35-årige sangerinde Shakira i hånden.

LÆS OGSÅ:

Shakira afpresses med blowjob-video

-Denne eftermiddag så jeg søløver og sæler. Jeg tænkte, at de var søde, så jeg besluttede mig for at gå tættere på dyrene end de andre turister.

Brølede i raseri
Den columbianske sangerinde postede billeder på sin blog efter uheldet sidste weekend. Her kunne hun berette om den dramatiske episode, hvor broren endte med at redde hende væk fra dyret.

-Pludselig hoppede en søløve op af vandet så hurtigt, at den var en fod væk fra mig, kiggede mig i øjnene, brølede i raseri og forsøgte at bide mig. Alle skreg, inklusiv jeg. Jeg var lamslået af skræk og kunne ikke bevæge mig, jeg holdt bare øjnkontakt med den, mens min bror 'Super Tony' hoppede over til mig, og bogstavelig talt, reddede mit liv, ved at tage mig væk fra bæstet. Vi fik rifter på både hænder og ben af klipperne, mens vi prøvede at beskytte os selv, skriver sangerinden på sin blog.

LÆS OGSÅ:

Shakira som fræk missekat

Forvekslede telefon med fisk
Den 35-årige sangerinde er overbevist om, at det var mobiltelefonen, der var grunden til at søløven gik amok på hende.

- Jeg tror, den forvekslede refleksionerne fra min BlackBerry-telefon, som jeg tog billeder med, med en slags fisk. Den troede, at jeg drillede den med mad.

Senere besluttede stjernen for at poste billeder med pingviner på bloggen, som ifølge stjernen, var meget venligere stemte over for hende.