Billy Bob: Jeg elsker stadig Angelina som en ven

Skuespilleren og filminstruktøren Billy Bob Thornton erklærede sin store kærlighed til sin eks-kone Angelina Jolie under filmfestivalen i Berlin

Billy Bob Thornton ses her med sin elskede Angelina Jolie under deres to år lange ægteskab.(Foto: Shooting Star)
Billy Bob Thornton ses her med sin elskede Angelina Jolie under deres to år lange ægteskab.(Foto: Shooting Star)

BERLIN(Ekstra Bladet): Billy Bob Thornton var chokerende ærlig under pressemødet på sin film 'Jayne Mainsfields Car', da han blev spurgt, om han har mødt sin eks-kone Angelina Jolie under filmfestivalen her i Berlin, hvor hun også er repræsenteret med sin egen debutfilm som instruktør 'The Land of Blood and Honey'.

- Jeg havde regnet med et sådant spørgsmål, fordi Angelina og jeg havde et højt profileret ægteskab i et par år. Og der har verseret mange rygter om, at vi har hadet hinanden, siden vi blev skilt i 2002. Men jeg vil gerne nu mane disse rygter til jorden, sagde Billy Bob, der var gift med Angelina Jolie fra år 2000 til år 2002. Som ægtepar gjorde de meget ud af at vise, hvor meget de elskede hinanden og bar blandt andet hinandens blod i halskæder.

- Angelina og jeg ringer stadig tit til hinanden og mødes også engang imellem. Jeg vil altid elske hende som en ven, og hun vil altid elske mig som en ven. Jeg er også en god ven af Brad Pitt. Og jeg elsker deres børn, og Angelina og Brad elsker også mine børn, sagde Billy Bob og tilføjede:

- Nej, jeg har ikke mødt Angelina endnu her i Berlin, fordi vi begge har haft for travlt. Men jeg skal faktisk mødes med hende her i eftermiddag. Og det glæder jeg mig meget til.