Annonce:
Annonce:

Se hvor sexet jeg stadig er

Den 37-årige svenske supermodel Victoria Silvstedt poserede med trutmund og sexet bikini på sin twitter-profil, før hun tog på stranden - se billederne her

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Med sine 37 år lakker det måske mod enden for den sexede svenske Victoria Silvstedts karriere som model. Men hun gør dog stadig alt for at holde liv i karrieren og har f.eks netop lagt et billede ud på sin twitter-profil, hvor hun står på en balkon i Miami kun iført en meget lille hvid bikini og laver trutmund.

LÆS OGSÅ:

Svensk brystbombe viser barm

Efter twitter-seancen tog Victoria Silvstedt ned på den overbefolkede strand, hvor hun nu havde skiftet til en lille sort bikini. Og når man hedder Victoria Silvstedt tager man selvfølgelig også sin kanon dyre Hermin Birkin-taske med på stranden.

På et tidspunkt malede Victoria også lige sine læber op med en læbestift. Make-up'en skal jo helst sidde perfekt, når man ligger og koger i solen.

I løbet af de sidste par måneder har der ellers været masser af rejseaktivitet for den svenske model, der blandt andet har optrådt nøgen i Playboy. Victoria har været i St. Tropez og Paris i Frankrig. Hun har været på skiferie i Schweiz og så har hun også været i New York..

Victoria Silvstedt har trappet lidt ned på karrieren, men har tidligere arbejdet for både Chanel, Giorgio Armani, Givenchy og Valentino.

LÆS OGSÅ:

Victoria tæt på at lufte bryster på tvAnnonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: