Schwarzenegger memoirer er uønskede

Skandalen har gjort eks-guvernøren usympatisk og én man ikke skal røre ved i bogbranchen

Arnold Schwarzenegger er ikke længere et hot navn i forlagsbranchen. Foto: AP/Kyle Mills
Arnold Schwarzenegger er ikke længere et hot navn i forlagsbranchen. Foto: AP/Kyle Mills

Tidligere på året forlød det fra Californiens tidligere guvernør, Arnold Schwarzenegger ikke bare ville skrive sine memoirer og tjene boksen, men at han også vadede i filmtilbud i massevis.

Nu har piben fået en anden lyd, skriver New York Post.

Siden det kom frem, at Terminatoren havde givet den i rollen som 'Sperminator' og sideløbende med sit ægteskab med Maria Shriver havde avlet en søn med hushjælpen, har bogforlæggerne fået kolde fødder.

Hemmelig søn
Advokaterne var ellers kørt i stilling til at gennemlæse og luge lidt ud i hans erindringer, og man var på seriøs jagt efter en god gostwriter, da katten slap ud af sækken, og den ukendte, hemmelige 13-årige søn dukkede op.

Og den skandale, der nu rulles op sammenholdt med, at Maria Shriver nu kræver skilsmisse, har gjort, at den amerikanske forlagsbranche ikke vil røre Arnold Schwarzeneggers memoires med en ildtang. Han er ganske simpelt ikke længere sympatisk nok i offentligheden til, at han kan sælge.

Ingen vil købe
- Ingen kvinde vil give penge for en bog, hvor en mand med Arnold Schwarzeneggers nuværende historik, fortæller sin historie - kun set igennem sine egne briller, siger en kilde i branchen til New Yorker-avisen.

- Derimod har Maria Shriver en historie at fortælle, og hun vil kunne sælge, tilføjes det.

Rygter vil dog vide, at eks-guvernøren fortsat tror på muligheden af at sælge sine erindringer for en formue, men det afvises af hans repræsentanter.

0 kommentarer
Vis kommentarer