51-årig skuespiller gifter sig med 16-årig

Den 51-årige skuespiller Doug Hutchison kendt fra filmen 'Den grønne mil' har giftet sig med den kun 16-årige country-sangerinde Courtney Alexis Stodden

Den 51-årige skuespiller Doug Hutchinton er lykkelig for sin kun 16-årige unge brud. Her omfavner de hinanden efter bryllups-ceremonien.(Foto: www.doughutchison.com)
Den 51-årige skuespiller Doug Hutchinton er lykkelig for sin kun 16-årige unge brud. Her omfavner de hinanden efter bryllups-ceremonien.(Foto: www.doughutchison.com)

Mange kender skuespilleren Doug Hutchison for sin rolle som den ondskabsfulde fængselsbetjent i filmen 'Den grønne mil', hvor han spillede overfor selveste Tom Hanks. Men i virkelighedens verden er Doug Hutchison 'svigermors drøm'. Den 51-årige Doug Hutchinson har netop giftet sig med den kun 16-årige country-sangerinde Courtney Alexis Stodden, og det skete oven i købet med hans svigermors velsignelse.

- Vi støtter ægteskabet fuldt og helt. Doug er en fantastisk mand. og vi elsker ham, siger moren Krista Stodden til RadarOnline.com.

Den kun 16-årige country-sangerinde Courtney Alexis Stodden gik iøvrigt ind i ægteskabet med den 35 år ældre Doug Hutchinson som jomfru.

De giftede sig i Las Vegas
Doug Hutchison, der også har medvirket i populære tv-serier som 'The X-Files', 'Lost' og '24', har netop afsløret ægsteskabet på sin egen blog. Her skriver han blandt andet:

- Vi blev mand og hustru i 'The Little Chapel of Flowers' i Las Vegas.

Hr. og fru Hutchinson bor nu sammen i deres hjem i Hollywood Hills sammen med deres to små hundhvalpe Everette og Tuna, fortælleren skuespilleren også på sin blog.

Forældrene skrev under på ægteskabet
Fordi Courtney Alexis Stodder kun er 16 år gammel, måtte en af hendes forældre skrive under på, at ægteskabet er godkendt. Courtneys far er 47 år, og han er således fire år yngre end sin nye svigersøn. Men han har også fuldstændigt accepteret at få den 51-årige Doug Hutchison i familien.

- Alle forældre vil være glade for at få en mand som Doug som svigersøn, siger faren.

Og hans kone Krista Stodden føjer lige et par ekstra detaljer på:

- Courtney var jomfru, da hun giftede sig med Doug. Hun er en god, kristen pige. Og Doug Hutchison er den sødeste mand, jeg har mødt i mit liv, lyder det fra Krista Stodden, der lyder som en usædvanlig forstående svigermor.

1 af 4 Den 51-årige skuespiller Doug Hutchinson er mest kendt for sin rolle som den ondskabsfulde fangevogter i filmen 'Den grønne mil'. Her ses han i en scene fra filmen sammen med Tom Hanks.(Foto: Cinetext Bildarchiv/Polfoto)
2 af 4 Courtney Alexis Stodden er kun 16 år. Men alligevel har hun netop giftet sig med den 35 år ældre skuespiller Doug Hutchinson.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Den kun 16-årige country-sangerinde Courtney Alexis Stodden er netop nu aktuel med singlen 'Don't Pull It On Me'.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Den 51-årige skuespiller Doug Hutchinton er lykkelig for sin kun 16-årige unge brud. Her omfavner de hinanden efter bryllups-ceremonien.(Foto: www.doughutchison.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer