Pink vil sælge billeder af sin datter

For at slippe for paparazziene vil Pink selv sælge de første billeder af datteren Willow

Pink vil donere pengene for billederne af sin datter til syge børn. (Foto: Mogens Flindt)
Pink vil donere pengene for billederne af sin datter til syge børn. (Foto: Mogens Flindt)

Fotografer, der ligger på lur i buskene uden for hendes hus døgnet rundt. Paparazzi, der jagter hende hver gang hun åbner sin hoveddør. Sådan har virkeligheden længe været for sangerinden Pink, der bor i Los Angeles sammen med sin mand, Carey Hart.

Men siden de to for kort tid siden blev forældre til pigen Willow, er det eskaleret i sådan en grad, at Pink nu føler sig nødsaget til at tage drastiske skridt.

LÆS OGSÅ: Pink har fået en pige

I et brev på sin hjemmeside forklarer hun sine fans, at hun og Carey Hart har besluttet sig for at sælge deres egne fotos af datteren, og at pengene herfra skal gå til gode formål.

Ret til privatliv
På den måde vil de sikre, at paparazziene i hvert fald ikke tjener fede penge på at få taget de eftertragtede første billeder af deres pige.

- Som alle andre forældre føler vi, at vores lille datter har ret til privatliv og til at blive beskyttet, men desværre gør medierne det svært for os, skriver Pink på sin hjemmeside og fortsætter.

- Én ting er at jagte og genere os, de voksne, der har valgt at leve som kendte, men vores børn skal beskyttes og føle sig trygge. Der må være en klar skillelinje mellem os, skriver hun.

Pengene fra fotografierne skal gå til syge børn og børn, der lider af autisme.

1 af 2 Pinks datter, Willow, bliver allerede jagtet af sultne fotografer - og det vil sangerinden ikke være med til. (Foto: All Over)
2 af 2 Pink vil donere pengene for billederne af sin datter til syge børn. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer