Petra er fars stenrige pige

Af vejen, Paris Hilton: 22-årige Petra goes to Hollywood, og hun har gammelfar Ecclestones pengepung med

Dette er ikke et billede fra den nye film 'Morfar og amazonerne', men derimod 80-årige Bernie Ecclestone sammen med ekskonen, Slavica, 53, og deres to døtre. Efter billedet var taget, tog lille Bernie en lur i Slavicas håndtaske. (Foto: PA Photos)
Dette er ikke et billede fra den nye film 'Morfar og amazonerne', men derimod 80-årige Bernie Ecclestone sammen med ekskonen, Slavica, 53, og deres to døtre. Efter billedet var taget, tog lille Bernie en lur i Slavicas håndtaske. (Foto: PA Photos)

Hvis der fandtes rekorder i at bruge farmands penge, ville 22-årige Petra Ecclestone have slået dem alle. Den høje blondine toppede for nylig sit enorme forbrug med at købe et nyt hus til sig selv og sin forlovede, James Stunt.

Det var vel at mærke ikke et hvilket som helst hus, men det berømte Spelling-palæ i Los Angeles, som er USA's største og ikke mindst dyreste bolig. Ejendomsmægleren skrev i ramme alvor 150 millioner dollar på prisskiltet. Men det er jo kun en lille dråbe i havet, når ens far er Bernie Ecclestone, som har tjent milliarder på opbygge et Formel 1-imperium.

Petra og hendes udkårne har da heller ikke planer om at flytte permanent fra deres hus i hjembyen London.

Vil bare ha' have
Det engelske hjem - som kostede en halv milliard kroner - fik magasinet Grazia en rundtur i tidligere på året. Journalistens begejstring over unge Petras gigantiske walk-in-closet fyldt med Louboutin-sko, smykker for millioner og designerkjoler, undrede milliardøsen.

- Her er kun min 'casual wardrobe' (hverdags-garderobe, red.). Mine aftenkjoler har plads i rummet ved siden af.

Huset, som hun købte for et halvt år siden, blev skam ikke købt, fordi det er stort og overdådigt. Nej, hun kunne ikke finde plads til sine hunde andre steder.

- Jeg har brug for en have til dem, og der er ikke så mange boliger i Chelsea eller Belgravia (bydele i London, red.) med egen, privat have.

Gør far stolt
Selv om fars penge er søde at bruge, har Petra skam lært lidt af sin stenrige far, der stadig som 80-årig er en ægte arbejdsnarkoman. Petra har nemlig prøvet sig af som tøjdesigner - dog uden faderens held eller økonomiske snilde. Hendes første firma, Form, måtte dog lukke efter bare 14 måneder.

Nu arbejder hun på nye projekter.

- Det er vigtigt for mig at skabe mit eget navn, for jeg vil gøre min far og mor stolte - ikke bare leve på Ecclestone-navnet.

Hun kan jo starte med at spørge de andre piger i kvarteret, for eksempel Paris Hilton og Kim Kardashian, hvordan man gør.

1 af 3 Rige børn leger bedst, så Ecclestone-pigerne har selvfølgelig også fine veninder - blandt andre de engelske prinsesser Beatrice og Eugenie. Pigerne har ikke samme diætist. (Foto: Bulls)
2 af 3 Verdens dyreste sommerhus: Ecclestone-arvingen har hostet op med 150 millioner dollar for sin hybel i USA, men har ikke tænkt sig at bo der så meget.(Foto: AP)
3 af 3 Dette er ikke et billede fra den nye film 'Morfar og amazonerne', men derimod 80-årige Bernie Ecclestone sammen med ekskonen, Slavica, 53, og deres to døtre. Efter billedet var taget, tog lille Bernie en lur i Slavicas håndtaske. (Foto: PA Photos)
0 kommentarer
Vis kommentarer