Ung kæreste babuu til hospitalet

Justin Biebers kæreste, Selena Gomez, blev dårlig under et tv-interview

Justin Bieber og Selena Gomez fik sig lidt af en forskrækkelse, da hun i hast blev ført til hospitalet. (Foto: Splash News)
Justin Bieber og Selena Gomez fik sig lidt af en forskrækkelse, da hun i hast blev ført til hospitalet. (Foto: Splash News)

Teenage-idolet Justin Biebers jævnaldrende kæreste, Selena Gomez, blev i aften i al hast kørt til hospitalet i Los Angeles. Hun følte sig sløj under et tv-interview med talkshow-værten Jay Leno og klagede over kvalme og en kodyl hovedpine.

Hvad anfaldet skyldtes vides endnu ikke.

Men inden hun blev dårlig, nåede Gomez at fortælle, at hendes forældre, der blev skilt, da hun var fem år gammel, er store fans af hendes kæreste.

- Han bestod testen, sagde hun om Justin Biebers møde med forældrene.

Bortset fra det, så var det ved at gå galt for parret i sidste uge, hvor deres bodyguard, Kenny Hamilton, i et forsøg på at undgå at blive parazzi-fotograferet kørte deres bil i hæsblæsende fart, ned ad side gader og flere gange overfor rødt, i Biebers hjemby, Stratford, hvor de unge mennesker besøgte hans bedstefar.

- Biebers bedstefar bør tage en snak med Justin og Hamilton om at køre sikkert gennem gaderne og acceptere, at han bliver fotograferet. Ikke kun i Stratford, men i hele verden. Det er kun et billede, Justin, siger John White fra nyhedsbureauet QMI.

Stratfords politi melder dog ikke om nogen klager efter popfænomenets besøg, selvom bilen kørte for stærkt i gaderne, der var fyldt med mennesker på grund af en Shakespeare-festival, der åbnede i sidste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer