To hotte kvinder modtog lækkerheds-pris

Prisuddelingen for mænd, Guys Choice Awards, delte også lidt ud til kvinderne i lørdags

Mila Kunis modtog en velfortjent pris for sin lækkerheds-faktor. (Foto: AP)
Mila Kunis modtog en velfortjent pris for sin lækkerheds-faktor. (Foto: AP)

Jennifer Aniston stjal showet, da hun lørdag aften modtog prisen for et 'Decade of Hotness' til Spike Tv's Guys Choice Awards - en prisuddeling, hvor kun mænd vælger vinderne.

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra tv-serien 'Venner', blev motiveret af at modtage prisen for at være lækker i et helt årti:

- Jeg vil blive ved med at indtage hundestillingen, indtil den fede dame synger. Nu da jeg er på denne side af de 40, er prisen bestemt ikke spildt på mig, jokede skuespillerinden, der lovede at fortsætte med yogatimerne for at vedligeholde sin lækkerhedsfaktor.

Fucking lækker
En anden kvinde, der modtog en pris under mandeshowet, er den ukrainsk-amerikanske skuespillerinde Mila Kunis. Hun fik 'Holy Grail of Hot'-prisen, som hun modtog fra 'Venner med Fryns'-kollegaen Justin Timberlake.

- Jeg er meget spændt på en dag at fortælle mine børnebørn, at deres bedstemor engang var virkelig fucking lækker, sagde den tidligere stjerne på 'That 70's Show'.

Men da aftenen egentlig mest var til ære for mænd, var det dog Mark Wahlberg der tog aftenens største pris, 'Guy of the Year' plus prisen for 'Guy Movie of the Year' for filmen 'Fighter'.

Andre prisvindere til Spike TV's Guys Choice Awards er blandt andre Jim Carrey for 'Funniest M***er F***er', Dwayne Johnson for 'Biggest Ass Kicker' og Blake Griffin for 'Rookie of the Year'.

1 af 2 Jennifer Aniston er efterhånden nærmest fast inventar på de mange babe-lister verden over. (Foto: AP)
2 af 2 Mila Kunis modtog en velfortjent pris for sin lækkerheds-faktor. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer