Skole ville snyde elever med falsk Gaga

Eleverne på en skole i New Jersey blev lovet et foredrag fra Lady Gaga. Men det var ikke den rigtige Gaga

Her ses den rigtige udgave af Lady Gaga under en optræden i Central Park i sidste uge. (Foto: AP).
Her ses den rigtige udgave af Lady Gaga under en optræden i Central Park i sidste uge. (Foto: AP).

En kvindelig medarbejder på en skole i New Jersey er havnet i fedtefadet, efter at hun forsøgte at bilde eleverne på skolen ind, at popsuperstjernen Lady Gaga ville tale til dem via nettet.

Den ansatte havde nemlig ikke fået fat i sangerinden, og i stedet hyrede hun en falsk Gaga, til at tale med eleverne.

Den folkeskoleansatte i Tenafly i nærheden af New York havde lovet eleverne, at Lady Gaga ville holde et foredrag om anti-mobning via nettet i sidste måned, oplyser myndighederne.

Mangel på dømmekraft
- Vel vidende hvor skuffede eleverne ville blive, arrangerede den ansatte - uden at have fået lov til det - at en Gaga-imitator skulle tage over i stedet - En klar mangel på dømmekraft, skriver skoleforstander Lynn Trager i et brev til forældrene.

I et forsøg på at bevare illusionen om, at det virkelig var den rigtige Gaga, fortalte den falske Gaga eleverne, at hendes webcam var gået i stykker, og hun derfor kun kunne kommunikere med dem via et tekstbaseret chatprogram.

Samtidigt delte den ansatte endda signerede fotografier af stjernen ud. Men det var netop det, der fik kæden til at hoppe af.

Falsk underskrift
En af eleverne lagde nemlig mærke til, at underskriften var falsk, oplyser skoleforstander Trager.

- Selv om den ansattes handling ikke kan undskyldes, så mener jeg, at det her var et mislykket forsøg på at belønne børnene, siger hun.

Skolen ønsker ikke at oplyse, hvilke sanktioner den ansatte kan stå over for.

0 kommentarer
Vis kommentarer