Annonce:
Annonce:

Mel Gibson kræver blowjob

Mel Gibson går fuldstændigt amok i en ny båndet telefonsamtale mellem ham og hans eks-kæreste Oksana Grigorieva, hvor han skælder hende ud for at være faldet i søvn, før hun nåede at give ham et blowjob

Her ses Mel Gibson med sin eks-kæreste Oksana, mens de endnu var sammen. Men lykken blev ganske kort. Nu kæmper de en hidsig kamp om forældremyndigheden til deres fælles datter.(Foto: AP)
Her ses Mel Gibson med sin eks-kæreste Oksana, mens de endnu var sammen. Men lykken blev ganske kort. Nu kæmper de en hidsig kamp om forældremyndigheden til deres fælles datter.(Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Man tror næsten ikke sine egne ører, når man hører verdensstjernen Mel Gibson råbe og skrige til sin eks-kæreste Oksana Grigorieva, at han fanme vil brænde hele huset ned, fordi hans ekskone faldt i søvn uden at give ham oral sex.

Det er den fjerde båndede samtale, der er lækket til internettet med samtaler mellem Mel Gibson og hans eks-kone Oksana Grigorieva. Det virker uhyre planlagt af den russiske sangerinde og model, at hun så konsekvent har optaget sine telefonsamtaler med Mel Gibson i den sidste svære periode i deres samliv, før hun tog sit gode tøj og skred med deres fælles datter. Men på den anden side taler båndene sit helt tydelige sprog. Mel Gibson virker fuldstændigt forstyrret oven i hovedet.

I telefonsamtalen siger Mel Gibson:

'Jeg fortjener at få et blowjob. Hvordan fanden kan du tillade dig ikke at give mig det', skriger Mel Gibson.

Den hidsige samtale stammer fra en dag, hvor parret røg i et kæmpe skænderi dagen efter, at de havde planlagt at gå i jacuzzi. Men den nybagte mor faldt i stedet i søvn.

Mel Gibson fortsætter:

'Du faldt bare i søvn, og du gav mig ikke et blowjob. Jeg fortjente at få et blowjob foran den fucking jacuzzi', skriger Gibson og virker simpelthen mentalt forstyrret.

Gibson går til terapeut
Og sådan fortsætter det ellers i flere minutter med trusler og fuck-ord og blowjob i en uendelighed.

Mel Gibson indrømmer også i telefonsamtalen, at han får pyskolog-behandlinger hos en terapeut.

'Du ville også have navnet og nummeret på min terapeut. Du kan lige vove på nogensinde at tale med ham. Find din egen fucking terapeut'. Du har nemlig mange flere problemer, end jeg har', skriger Gibson.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: