Gitte tvunget til tavshed om Sly

For mange personer i ægtesengen var en af grundene til, at Gitte Nielsen blev skilt fra Sylvester Stallone, fortæller hun i ny bog

Gitte Nielsen har skrevet under på, at hun ikke ville udlevere Sylvester Stallone i sin bog. (Foto: Jan Sommer)
Gitte Nielsen har skrevet under på, at hun ikke ville udlevere Sylvester Stallone i sin bog. (Foto: Jan Sommer)

Der er ingen kompromitterende udsagn om den danske topmodel og skuespiller Gitte Nielsens eksmand, Sylvester Stallone, i hendes nye bog. Ved skilsmissen underskrev Gitte nemlig en aftale om ikke at komme frem med den slags.

Det afslører hun i sin nye bog, 'Du har kun ét liv', som udkom forleden på forlaget Lindhardt og Ringhof, hvor hun beretter om sit liv blandt verdens største stjerner.

- Derfor kan jeg heller ikke i detaljer komme ind på, hvorfor jeg en aften i 1987 tog lidt tøj og mine smykker og forlod villaen på Pacific Pallisades for aldrig at vende tilbage, fortæller hun i bogen.

Gitte Nielsen og Rambo-stjernen var gift i to år i 80'erne. Men trods underskriften, der binder hende til tavshed, afslører hun, at det ikke just var noget perfekt ægteskab.

- Det var ganske enkelt et ægteskab med alt for mange personer i ægtesengen, lyder det fra den langbenede dansker.

Selve skilsmissen var også en hård omgang. I tiden efter måtte Gitte Nielsen finde sig i utallige rygter i sladderpressen. Blandt andet, hun skulle have haft et lesbisk forhold til veninden Kelly.

Der var også rygter om, at hun skulle være løbet med den store gevinst på op mod 100 millioner dollar ved at have været gift med den stenrige Hollywood-stjerne. Men det var ikke tilfældet.

Gitte Nielsen fortæller i bogen, at hun fik en halv million dollar med efter skilsmissen. Og selv om det var flere penge dengang, end det er i dag, så er det ikke noget astronomisk millionbeløb.

Skilsmissen ramte ikke bare Gitte personligt fortæller hun. Sylvester Stallone var nemlig ikke bleg for at lade det gå ud over hendes forældre også.

Superstjernen havde under et besøg i Danmark vurderet, at forældrenes hjem i Rødovre på den Københavnske vestegn ikke var passende, og derfor havde han købt dem et hjem på den fashionable Strandvejen nord for København.

Men da parret blev skilt, var der ingen kære mor fra Sylvester Stallones side. Strandvejsvillaen blev solgt, og forældrene måtte flytte.