Clooney sur på verdens mest sexede

George Clooney ringede til Hugh Jackman klokken to om natten og brokkede sig over, at australieren har taget hans titel som verdens mest sexede mand

Hey! Det er altså mig, der er verdens mest sexede mand. (Foto: AP)
Hey! Det er altså mig, der er verdens mest sexede mand. (Foto: AP)

George Clooney er to gange blevet kåret til 'Verdens mest sexede mand' af magasinet People. I 1997 og i 2006.

Lige præcis Peoples sexede mand-kåring har Clooney tidligere fået meget sjov ud af. Da han fik den seneste, drillede han sin gode ven Brad Pitt med, at de nu har fået titlen lige mange gange.

Da en anden af Ocean-stjernens gode venner, Matt Damon, fik titlen i 2007, jokede Clooney om, at det var ham, der havde anbefalet Damon.

'Du har taget titlen fra mig'
Nu er han på banen igen, og denne gang er det den nykårede Hugh Jackman, drillerierne går ud over.

- George Clooney ringede til mig klokken to om natten. Jeg sov halvvejs, så jeg sagde til ham 'Åh, søde George, godt at høre fra dig.' Men han sagde bare, 'Hold kæft, Jackman,' griner den australske skuespiller til People.

Og så fortsatte Clooney ellers i højt humør, beretter Jackman.

- Han sagde, 'Jeg ved, hvad du gjorde! Du startede denne store kampagne, som har været i gang, og du har taget titlen fra mig', fortæller den nye mest sexede mand.

- Jeg troede, at han var for god til at gøre den slags, jokede Jackman selv.

Far har svært ved titlen
Clooney skulle åbenbart lige vænne sig til den australske stjernes nye titel, og det var der også en anden, der skulle - nemlig Hugh Jackmans far.

- Min far rejste sammen med mig, og da vi landede i Los Angeles, blev vi mødt af forsiden af bladet, og alle talte bare om det, fortæller den australske skuespiller.

- Min far havde det meget svært med det. Han sagde til mig, 'Jeg har virkeligt svært ved at tale med dig om, at du er sexet. Det er en smule underligt'.

- Og det kom fra manden, der stadig skylder mig samtalen om blomsterne og bierne. Den har jeg aldrig fået, sagde Jackman med et smil.