Fræk, frækkere, Lady Gaga

Hun lever et liv, der får Paris Hilton til at ligne Emma Gad - her er ti uartige om den 23-årige popdiva fra New York

Der er tilsyneladende ikke meget, der kan få Lady GaGa til at rødme. (Foto: Colourpress.com)
Der er tilsyneladende ikke meget, der kan få Lady GaGa til at rødme. (Foto: Colourpress.com)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

1 Hvis du synes, at Lady Gaga er fræk nu, så skulle du have set hende før, hun blev kendt. Da levede hun af at strippe på diverse skumle barer og natklubber i New York ved siden af transvestitter og go-go-danserinder.

2 Selv nu, hvor hun tjener kassen, elsker popdivaen at strippe og smider gerne tøjet, hvis publikum ikke hører ordentligt efter. Som da hun spillede på en klub i New York, hvor en flok stive studenter ikke ville holde kæft – før hun stod næsten nøgen på scenen.

3 Den 23-årige newyorker har også eksperimenteret med stoffer. Før sin kendisstatus sad hun ifølge sig selv ofte nøgen og skæv til diverse festivaler og trippede på syre.

4 Ikke alle kan holde til synet af Gagas baller. Da hun en aften i marts vandrede rundt på gaden i Chicago kun iført trusser, blev hun stoppet af to betjente, der udstedte en advarsel for at optræde afklædt i det offentlige rum.

5 Du kan få en autograf hvor som helst af Gaga. Efter en koncert satte hun endda sit præg på en mandlig fans penis. – Måske står det der stadig, hvem ved? Jeg skrev med vandfast, funderede hun senere.

6 For nylig afslørede den blonde stjerne, at hun både er til mænd og kvinder. Hun fortæller selv, at sangen ’Poker Face’ handler om hendes frustrationer i forhold til hendes egen seksualitet.

7 Den velskabte sangerinde har lavet en snedig aftale med sine mandlige dansere: Når brysterne falder ud af hendes minimale kostumer, skal danserne bare stoppe dem tilbage hurtigst muligt. Smart.

8 Playboy er vild med frække Gaga, men selv om hun med sin fortid som stripper må siges at have relevant erhvervserfaring, nægter hun at smide kludene for magasinet. – For mig handler det først og fremmest om musik, lød begrundelsen fra Lady Gaga.

9 Er hun mand eller kvinde? har Christina Aguilera engang spurgt – og det tager Lady Gaga som en kompliment. – Ofte fremtræder jeg med vilje så feminint, at folk tror, at der må stikke noget under – at jeg i virkeligheden er en dreng, siger hun.

10 Skulle Lady Gaga selv vælge et årti at være ung i, skulle det være 60’erne – for så kunne hun knalde John Lennon: – Hvis jeg var til stede i 1968, ville jeg skændes med Yoko Ono for at vinde Lennons hjerte, og så ville jeg tage lsd og jagte dem i en bus.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind