Finanskrisen redder Cleese

Monty Python-komikeren slipper nu med kun at betale det halve for sin skilsmisse fra eks-konen, der nu kun får 450.000 kroner om måneden

John Cleese kan slappe lidt af, nu hvor han ikke skal betale lige så voldsomme summer til eks-konen. (Foto: AP)
John Cleese kan slappe lidt af, nu hvor han ikke skal betale lige så voldsomme summer til eks-konen. (Foto: AP)

Det var en ubehagelig oplevelse for John Cleese at skilles fra sin frue gennem 15 år, Alyce Faye Eichelberger. Udover at han pludselig skulle forholde sig til singlelivet, fik han besked på at sende cirka 800.000 kroner af sin formue over på ekskonens konto - hver måned.

Det beløb er nu nærmest halveret på grund af finanskrisen.

Fodrer bæstet
For at betale de enorme summer, måtte Cleese sælge ud af sine ejendomme, selvom han næsten ingenting fik ud af dem på grund af de lave priser på det kriseramte boligmarked. Og det bare for at betale eks'en - en manøvre, han har beskrevet som 'at fodre bæstet' i et interview.

Derfor har Cleeses advokater nu sørget for at ændre skilsmisseaftalen, som var baseret på komikerens indkomst i 2007 - hvor han blandt andet scorede kassen på sin medvirken i 'Shrek 3'-filmen.

I disse krisetider tjener Cleese nemlig meget mindre, end han gjorde det år, og kan altså nu 'nøjes' med at overføre 450.000 kroner til eks'ens konto hver måned, skriver Daily Mail.