Ramsay: Jeg gjorde det ikke mor!

Gordon Ramsay, der hidtil har afslået at kommentere beskyldningerne om affæren med Sarah Symonds, lavede forleden sjov med beskyldningerne

Gordon fuck Ramsay lavede sjov med sin påståede affære i et madprogram på BBC i denne uge. Her ses han med fru Ramsay. (Foto: AP)
Gordon fuck Ramsay lavede sjov med sin påståede affære i et madprogram på BBC i denne uge. Her ses han med fru Ramsay. (Foto: AP)
Verdens højest betalte kok, Gordon Ramsay, 42, der har brandet sig som den lykkelige familiefar –  gift på tolvte år med Tana, 34, som han har fire børn under ni år sammen med, er kommet i strid modvind i England i den forløbne uge, efter at det er kommet frem, at han angiveligt skulle have en syvårig affære med den professionelle elskerinde Sarah J. Symonds.

Det er News of the World, der er kommet med afsløringen, der er fulgt op ugen igennem af de engelske aviser. Ifølge avisen mødtes parret så sent som forrige torsdag til elskovstime på et stort London-hotel.

Sikke en uge
Symonds, der tidligere har haft en affære med forfatteren Jeffrey Archer, er selv forfatter til bogen: ’Having an Affair’ –  håndbog for den anden kvinde. Bogen omhandler alt, hvad en kvinde, der er involveret med en gift mand, bør vide, står der på forsiden.

Gordon Ramsay, der hidtil har afslået at kommentere beskyldningerne om affæren med Sarah Symonds, brød forleden tavsheden midt under et BBC madprogram og lavede sjov med beskyldningerne.

Han sagde til publikum i Birmingham, hvor udsendelsen blev optaget: –  Sikke en uge jeg har haft. Min mor er her i aften, så jeg vil opføre mig eksemplarisk, Oh la la. Oh f... Jeg gjorde det ikke mor. Jeg elsker dig.

Og sådan fortsatte han over 30 minutter udsendelsen igennem med at joke om den påståede affære, som har fået pressen til at belejre hans hus i London.

– Jeg har fået en ny madras i den forløbne uge. Alle tror, at det er, fordi jeg nu skal sove i kælderen, sagde han på tv, men han lagde ikke skjul på, at det har været hårdt.