Britney amok på sin far

Det kan godt være, at Britney er på vej tilbage, men det er ikke helt uden nedture. - Jeg hader dig. Jeg er fange i mit eget hjem, råbte hun for nyligt ad sin far

Britney er ved at få styr på sit liv igen, men et raserianfald eller to er der stadig plads til. (Foto: Insight Celebrity)
Britney er ved at få styr på sit liv igen, men et raserianfald eller to er der stadig plads til. (Foto: Insight Celebrity)

På mandag udkommer hendes nye album. Hun har fundet sig en kæreste, som efter sigende skulle være 'en fantastisk fyr'. Og hun må fortsat se sine to sønner.

Det går fremad igen for Britney efter hendes store sammenbrud, men hun har fortsat svært ved at kontrollere sine følelser.

Da popstjernens yngste søn Jayden James under et besøg hos Britneys familie i Louisiana tidligere på måneden blev dårlig og måtte en tur på hospitalet, knækkede filmen igen for Britney. Det skriver Star Magazine ifølge Seher.no.

Hun ville ikke rejse hjem igen og hendes mor fandt hende grædende.

Det lykkedes dog alligevel at få popstjernen tilbage til hendes hjem i Californien, men der gik det helt galt.

'Jeg vil leve et normalt liv'
En kilde fortæller til det amerikanske magasin, at hun opførte sig helt ukontrollabelt og råbte og skreg, hvorefter hun fortalte faderen, at hun vil rejse på en ferie alene for at samle tankerne.

Da hendes far Jamie sagde, at det var umuligt, gik popstjernen helt amok.

- Hun låste sig inde på badeværelset og skreg til sin far: ' Jeg hader dig. Jeg er fange i mit eget hjem. Jeg vil leve et normalt liv.'

Og da Jamie truede med, at han ville ringe til politiet, hvis ikke hun kom ud, gik hun helt amok.

- Du vil bare blive pinligt berørt, hvis jeg må ringe efter en ambulance, lød det fra hendes far, og det tændte hende totalt.

- Hun åbnede døren og begyndte at kaste rundt med ting. Først da hendes terapeut kom med noget beroligende, faldt hun ned igen, siger kilden til Star.